ΠΑΟΚ – Στρασμπούργκ 79-80: Αυτοκτόνησε από τα 4,5 μέτρα (vid)

Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα παιχνίδι απέναντι στην Στρασμπούργκ με 80-79, που κρατούσε σφικτά στα χέρια του. Έκανε ένα εκπληκτικό δεύτερο μέρος, ενώ τέσσερα δεύτερα πριν το φινάλε ο ΝτιΛέο είχε 1/3 βολές και κάπως έτσι έλαβε τέλος η ευρωπαϊκή περιπέτεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Παρά του ότι η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη μπήκε στο παιχνίδι μουδιασμένη και μέχρι να καταλάβει τι έχει συμβεί ήταν πίσω και μάλιστα με διψήφιες διαφορές, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική. Η Στρασμπούργκ με καταπληκτική άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε μπροστά με 23-15, από το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου κι έπειτα μπήκε κι ο ΠΑΟΚ στο ματς.

Ο εκπληκτικός Γιάνκοβιτς που τελείωσε το ματς με double – double (11 π. 10 ριμπ.), ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής που ανέβασε την ενέργεια της ομάδας του, κατάφερε και με την αρωγή και του Μάρβιν Τζόουνς (15 π.) να γυρίσουν το παιχνίδι και να βάλουν πλέον τους Θεσσαλονικείς στην θέση του οδηγού. Κι ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν μια εκπληκτική τρίτη περίοδο κι έδειχναν να οδεύουν προς ολοταχώς για τη νίκη, η τελευταία περίοδος ήταν καταστροφική.

Οι Γάλλοι βρήκαν και πάλι τον καλό τους εαυτό από το πρώτο δεκάλεπτο και βρέθηκαν ξανά στο τιμόνι. Η τελευταία ευκαιρία για νίκη στην ελληνική ομάδα ήρθε τέσσερα 1,8 πριν το φινάλε. Ο ΝτιΛέο μετά από δικό του επιθετικό ριμπάουντ εκτέλεσε για τρεις και κέρδισε φάουλ. Έχασε την πρώτη βολή, έβαλε την δεύτερη, αλλά αστόχησε και στην τρίτη αφαιρώντας έτσι από την ομάδα του και το δικαίωμα της παράτασης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.