Τζόουνς: “Να κοντρολάρουμε τον ρυθμό του αγώνα…”

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Στρασμπούργκ, όπως δήλωσε ο Μάρβιν Τζόουνς.

Ο Αμερικανός σέντερ γνωρίζει από πρώτο χέρι τη γαλλική ομάδα και τονίζει πως ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ θα είναι να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα.

Είμαι χαρούμενος που ξεκινά η νέα χρονιά και εμείς είμαστε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό για μας που είμαστε στα Play-In. Η Strasbourg είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι μία πολύ δυνατή μάχη“, δήλωσε αρχικά ο Τζόουνς και συνέχισε αναφερόμενος στις προηγούμενες φορές που έχει αντιμετωπίσει τη Στρασμπούργκ:

“Είναι μία ομάδα καλά οργανωμένη, με καλό κoουτσάριμα, αθλητική και δυναμική στο παιχνίδι της. Έχει ιδιαίτερα θερμή έδρα, δεν ξέρω πως θα είναι με όλη αυτή την κατάσταση, αλλά το γήπεδό τους είναι σκληρή έδρα. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας να κοντρολάρουμε το ρυθμό του αγώνα και να τους βγάλουμε από το στυλ που προσπαθούν να επιβάλλουν, γιατί είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να κυριαρχεί και με την αθλητικότητά της”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ, ανέφερε: “Νομίζω ότι πέρα από ένα πολύ σημαντικό θέμα υγείας, είναι και πως το αντιμετωπίζει κανείς. Αν έχεις συμπτώματα και τι θα σου αφήσει μετά, αλλά και ψυχολογικά πως θα το αντιμετωπίσεις. Υπάρχει κούραση, υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, να μην μας επηρεάσει όλη αυτή η κατάσταση και να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.