Κάρι: “Ο κόσμος και οι προπονητές της ΑΕΚ με έφτυναν στο παρκέ”

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε στην Ρίγα για την 4η αγωνιστική του BCL, με τον Ρον Κάρι να κατηγορεί τόσο τον κόσμο των "κιτρινόμαυρων" όσο και τους προπονητές του συλλόγου για την κακή συμπεριφορά τους.

Έξαλλος με τη συμπεριφορά της ΑΕΚ, αλλά και των φιλάθλων του συλλόγου είναι ο Ρον Κάρι. Ο γκαρντ της Ρίγα μέσω social media έγραψε ότι οι φίλοι των “κιτρινόμαυρων” τον έβρισαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα ο 28χρονος Αμερικάνος υποστηρίζει ότι μέλη από το προπονητικό τιμ του συλλόγου τον έβρισαν.

Αναλυτικά η δημοσίευση του:

«Προς το Basketball Champions League. Τι θα γίνει με τον κόσμο της ΑΕΚ; Καταλαβαίνω να είναι κάποιος παθιασμένος, αλλά το να τρέχεις και φτύνεις στο παρκέ (ειδικά εν μέσω της πανδημίας) δεν είναι πάθος! Η ασφάλεια των παικτών θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα. Είναι τρομερό το πώς επιτρέπεται στους φιλάθλους και στους προπονητές να λένε και να κάνουν ό,τι θέλουν και εμείς να το δεχόμαστε και να μην λέμε τίποτα. Ποτέ ξανά δεν έχω ακούσει τόσες βρισιές για μένα στη ζωή μου. Όχι μόνο από φιλάθλους, αλλά και από προπονητές. Ποτέ δεν θα καταλάβω πως γίνεται να είμαι εγώ το πρόβλημα αν πω κάτι μετά από ένα τρίποντο».


Στη συνέχεια κοινοποίησε ένα βίντεο, το οποίο συνοδεύτηκε από το εξής σχόλιο: «Αν αυτό είναι πρόκληση, τότε υποθέτω προς προκαλώ σε κάθε παιχνίδι! Κι αυτό χωρίς να με φτύνει ο κόσμος και να με βρίζουν οι προπονητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.