ΑΕΚ-Τρεβίζο 77-92: Βασίλισσα χωρίς… στέμμα (hls)

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών στο παιχνίδι με την Τρεβίζο στα Άνω Λιόσια και γνώρισε την δεύτερη της ήττα, σε ισάριθμα παιχνίδια, στο Basketball Champions League.

Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και ουδέποτε μπόρεσε να περάσει μπροστά. Η Τρεβίζο ήταν πιεστική στην άμυνα, έτρεξε τον αιφνιδιασμό, έπαιξε ορθολογικό μπάσκετ και δεν κινδύνευσε πρακτικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην ιταλική ομάδα με τους Ντίμσα και Σιμς να κάνουν θραύση από κοντά και μακριά και την διαφορά να αγγίζει τους 15 πόντους (36-50).

Στην τρίτη περίοδο η Ένωση παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη και με όπλο την άμυνα αλλά και την ενέργεια, μπόρεσε να μειώσει στους πέντε (60-65). Το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου (24-15) λέει όλη την αλήθεια με τον Κίνο Κολόμ και τον Ίαν Χάμερ να εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές.

Στην τελευταία περίοδο, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Μενέτι έφτασε μέχρι το +10 (62-72), με την ΑΕΚ να βγάζει και πάλι τις παθογένειες του πρώτου μέρους. Ο Κολόμ, ο οποίος έπαιξε με γαστρεντερίτιδα, το πήρε όμως προσωπικά βάζοντας δύο σερί μεγάλα τρίποντα, για να μειώσει στους τέσσερις (68-72). Αυτή ήταν απλώς μία αναλαμπή πάντως καθώς η Τρεβίζο πάτησε και πάλι λίγο το… γκάζι και δεν άφησε την ΑΕΚ να διεκδικήσει το οτιδήποτε από το ματς.

Ο Χένρι Σιμς ήταν αδιαμφισβήτητα ο MVP της αναμέτρησης με τους 31 πόντους του και τα 13 ριμπάουντ. Εξαιρετικός και ο Τόμας Ντίμσα με 16 πόντους και 11 ασίστ.

Για την ΑΕΚ του Στέφανου Δέδα, ο Ίαν Χάμερ είχε 22 πόντους, ο Στέφαν Γέλοβατς 18 και ο Κίνο Κολόμ 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 36-50, 60-65, 77-92

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.