Περιστέρι-Κλούζ 74-84: «Πλήρωσε» τα λάθη και αποκλείστηκε από τoυς ομίλους του BCL

Η ελληνική ομάδα φιλοξένησε έναν από τους προκριματικούς ομίλους της Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αποκλείστηκε στον ημιτελικό και θα συνεχίσει στο FIBA Europe Cup.

Οι ευρωπαϊκές φιλοδοξίες του Περιστερίου στην φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λίγκ, “έσβησαν” στην ίδια την έδρα του και στον ημιτελικό του προκριματικού ομίλου που ανέλαβε να διοργανώσει η ομάδα των δυτικών προαστίων, ηττήθηκε με 74-84 από την Κλούζ-Ναπόκα και αποκλείστηκε από τον τελικό και την συγκεκριμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ θα συμμετάσχει στο FIBA Europe Cup.

Το Περιστέρι άρχισε το παιχνίδι, έχοντας… «τράκ», με αποτέλεσμα οι παίκτες του Μανωλόπουλου να ήταν άστοχοι και η ρουμανική ομάδα να αποκτήσει προβάδισμα στο σκορ, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και προηγήθηκαν με έναν πόντο.

Στην τρίτη περίοδο, αμφότερες οι ομάδες άλλαζαν την κατοχή στο προβάδισμα του σκορ, ενώ στην τέταρτη περίοδο, με πρωταγωνιστή τον Μίλλερ, το Περιστέρι προηγήθηκε 74-68

Στο 1′ 39” πριν από την λήξη, σε αιφνιδιασμό του Περιστερίου ο Μίλλερ έκανε airball σε σουτ τριών πόντων, ενώ αντίθετα, ο Στιουάρτ σκόραρε από την γραμμή των 6.75 μ. και σημείωσε το 73-77 στο 1’26”, ενώ στην επόμενη φάση, ο Χέγκινς έκανε επιθετικό φάουλ. Ο Ντάστιν Χότζ με δεύτερο συνεχόμενο 3ποντο, έδωσε την “χαριστική βολή” στις πιθανότητες νίκης-πρόκρισης της ελληνικής ομάδας.

Στον τελικό του προκριματικού ομίλου θα παίξουν Φρίμπουργκ-Κλούζ και η νικήτρια θα συμμετάσχει στους ομίλους του BCL.

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 40-39, 59-61, 74-84

Η στατιστική: http://www.championsleague.basketball/el/21-22/qualifiers/game/1509/Peristeri-U-BT-Cluj-Napoca#tab=boxscore


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.