Δέδας: “Η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια”

Ο Στέφανος Δέδας έκανε τον απολογισμό του ύστερα από τις δύο ήττες κόντρα σε Μπαχτσεσεχίρ και Νταρουσάφακα, ενώ δήλωσε ότι η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια του Basketaball Champions League.

Έτοιμη αγωνιστικά θα είναι η ΑΕΚ, του Στέφανου Δέδα, στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την εικόνα των “κιτρινόμαυρων”, κόντρα στα φιλικά ματς με Μπαχτσεσεχίρ και Νταρουσάφακα. Ικανοποιημένος είναι ο Δέδας με τις εμφανίσεις των παικτών εντός παρκέ στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για το ταξίδι στην Κωνσταντινόπουλη: “Ένα ταξίδι στην Πόλη συνιστά πάντα για τον οπαδό της ΑΕΚ, αλλά και για τον Έλληνα φίλαθλο γενικότερα, ένα συναπάντημα μνήμης με την Ιστορία. Είναι αυτονόητο, ότι μας διακατέχουν όλους στην ομάδα έντονα συναισθήματα και γι’ αυτή την εμπειρία ζωής”.

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τους αγώνες στην Τουρκία: “Για το αγωνιστικό κομμάτι θέλω να πω τα εξής: Με το πέρας δύο δύσκολων εκτός έδρας αγώνων, θεωρώ, ότι υπάρχει μια ικανοποίηση για την πρόοδο που έχουμε. Πλέον, έχουμε αρχίσει να «κτίζουμε» χαρακτήρα και να παρουσιάζουμε αυτοματισμούς σε ματς υψηλών απαιτήσεων”.

Για το μικρό ροτέισον και το πότε θα είναι έτοιμη η ΑΕΚ: Το μικρό «ροτέισον» ακόμη δημιουργεί κάποια κενά διαστήματα, αμυντικά και επιθετικά, χαρακτηριστικό πάντως όλων των ομάδων αυτή την περίοδο. Είμαι σίγουρος, όμως, βάσει του σχεδιασμού μας, ότι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, και ιδιαίτερα στο BCL, θα είμαστε έτοιμοι, και αγωνιστικά και αριθμητικά σε ό,τι αφορά στο βάθος του ρόστερ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.