Μανωλόπουλος: «Πρώτος στόχος η είσοδος στους ομίλους του Basketball Champions League» (vid)

Το Περιστέρι έκανε την πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2021/22 και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν δίστασε να θέσει στόχους στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας των Δυτικών προαστίων της Αττικής και οι δηλώσεις του κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλου:

«Το σύνθημα για την έναρξη της προετοιμασίας του Περιστερίου έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (7/8) στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Οι «κυανοκίτρινοι» μπαίνουν πολύ νωρίτερα από τις υπόλοιπες ομάδες της Stoiximan Basket League στη μάχη, λόγω των υποχρεώσεων τους στο Basketball Champions League, όπου συμμετέχουν στα προκριματικά της διοργάνωσης (13-17 Σεπτεμβρίου, μία διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η ΚΑΕ Περιστέρι στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις, αναφέρθηκε πρώτα απ’ όλα στη δοκιμασία που περνάει η χώρα μας με τις πυρκαγιές, ενώ στην συνέχεια έδωσε το στίγμα του για τη νέα σεζόν.

«Ξεκινάμε σήμερα τη νέα μας προσπάθεια για τη σεζόν που έρχεται, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Η χώρα μας περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο και εύχομαι να την ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τις λιγότερες απώλειες. Πιστεύω ότι όλοι μαζί πρέπει να ενωθούμε, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε», ανέφερε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων».

Στη συνέχεια συνεχάρη τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην Εθνική ομάδα πόλο που παίζει στον τελικό.

«Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ιδιαίτερα στην Εθνική ομάδα του πόλο που βρίσκεται στον τελικό. Να τους πω ότι μας κάνουν υπερήφανους και μας δίνουν λίγη χαρά ειδικά αυτή την περίοδο»

Όσο για το Περιστέρι της νέας χρονιάς, εξήγησε:

«Με τη βοήθεια της διοίκησης έχουμε φτιάξει μια ομάδα με ταλέντο, με καλούς παίκτες και αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ομάδα. Γιατί ο πρώτος μας στόχος είναι τα προκριματικά του Basketball Champions League. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό τον σκοπό. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να προκριθεί και να είναι στους ομίλους της διοργάνωσης».

Για τη φιλοσοφία που θα διέπει την ομάδα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, υπογράμμισε:

«Αυτή η ομάδα θα δουλέψει σκληρά και στόχος μας είναι κάθε ημέρα να γίνεται καλύτερη. Η φιλοσοφία μας είναι να παλεύουμε για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή! Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σκληροί, ξεκινώντας  από την άμυνά μας, και στην επίθεση να παίζουμε έξυπνα. Αν μπορούμε να βρούμε σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα της επίθεσης θα το κάνουμε, διαφορετικά θα παίζουμε πιο στοχευμένα».

Στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην «πρώτη» του Περιστερίου ήταν οι: Τζος Χάγκινς, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κατσίβελης, Ίαν Μίλερ, Χρήστος Σαλούστρος, Τσαντ Μπράουν, Γιανίκ Μορέιρα, Τζουλιάνο Τόλα, Ηλίας Μανιάς και Κώστας Παπαδημητρίου. Τη Δευτέρα (9/8) ενσωματώνονται οι Γιάννης Ευσταθιάδης, Γιάννης Φύτρος και Βαγγέλης Ζούγρης, που είναι σε υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων.

Ακόμη, θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας οι έφηβοι Νίκος Φίλιππας και Σωτήρης Σταυρακόπουλος.

Το πρωί της Κυριακής (8/8) αναμένεται στην Αθήνα και ο Τεράν Πέτεγουει, προκειμένου να τεθεί κι αυτός στην διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του.

Η προετοιμασία ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου (7/8) και περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Μάκη Παναγάκη.

Αρχηγός της ομάδας τη νέα χρονιά θα είναι ο Χρήστος Σαλούστρος, ενώ δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.