Ζήσης: «Αυτή είναι η ”κατάρα του πρωταθλητή”» (video)

O Νίκος Ζήσης μίλησε στους Μιχάλη Κακιούζη και Χρήστο Καούρη για την πρόκριση της Μπάμπεργκ, την προσωπική του απόδοση και πώς έζησε την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

O Νίκος Ζήσης μίλησε στους Μιχάλη Κακιούζη και Χρήστο Καούρη για την πρόκριση της Μπάμπεργκ, την προσωπική του απόδοση και πώς έζησε την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Η σειρά ήρθε όπως την περίμενα, κρίθηκε σε δύο – τρεις κατοχές στο τέλος. Η μία ομάδα επηρέασε την άλλη για να πάνε γύρω στους 70 πόντους. Η ΑΕΚ σε ένα σημείο πήγε στους 12 και είπαμε να κρατηθούμε όσο πιο κοντά γίνεται. Όσοι ξέρουν τον Μπράις Τέιλορ, είναι ένας παίκτης που αυτά τα σουτ τα παίρνει και αυτό γύρισε ξεκάθαρα τον αγώνα. Είναι δύσκολο να παίξεις μυαλωμένα σε ένα τέτοιο γήπεδο. Είχαμε σωστή αμυντική προσέγγιση αλλά δεν βάζαμε σουτ. Κάναμε καλή δουλειά στο αμυντικό ριμπάουντ στο β’ και αφού το -12 έγινε -6 το πιστέψαμε όλοι. Θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει και η ΑΕΚ, αυτή όμως είναι η ”κατάρα του πρωταθλητή”, είναι δύσκολο να κάνεις ριπίτ. Η ΑΕΚ είναι μία εξαιρετική ομάδα με εξαιρετικό προπονητή».

Για την απόδοσή του:
«Δεν πιστεύω ότι έκανα καλή σειρά, δεν βοήθησα πολύ, αλλά αυτό δεν το θυμάται κανείς όταν προκρίνεται. Γίναμε πάλι οικογένεια με πολλούς Αμερικάνους, δουλέψαμε σωστά, ο ρόλος μου είναι να δίνω ηρεμία στην ομάδα. Ο Ράις είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, όχι μόνο για τα floater αλλά γιατί είναι τεράστιος νικητής, λατρεύω τον τρόπο που προετοιμάζεται για να κερδίσει κάθε αγώνα. Είχε ένα θέμα αδικίας με την Μπαρτσελόνα και αυτό του έδωσε τεράστιο κίνητρο για να επιστρέψει στο επίπεδο της Euroleague».

Για το πώς έζησε το να παίζει αντίπαλος της ΑΕΚ:
«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, έχω πολλές εμπειρίες αλλά το σκεφτόμουν πάρα πολύ πώς θα είναι με τόσο κόσμο της ΑΕΚ και δικούς μου ανθρώπους. Και με Ολυμπιακό έχουμε παίξει δύο ιστορικές σειρές με την Σιένα το 11 και το 12, αλλά με την ΑΕΚ είναι κάτι ιδιαίτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.