Μάντζαρης: “Να παίξουμε καλό μπάσκετ”

Μία αξιοπρεπή εμφάνιση την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ θέλουν στο Περιστέρι.

Την τελευταία φορά που το Περιστέρι βρήκε στο δρόμο του τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Α1, είχε καταφέρει να περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την ημιτελική σειρά της σεζόν 2002-2003. Εκείνες, όμως, ήταν άλλες εποχές για τους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης». Ο τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, και οι παίκτες του δεν τρέφουν αυταπάτες για θετικό αποτέλεσμα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αύριο, απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους προημιτελικού των φετινών πλέι οφ. Γι’ αυτό και ο συνεργάτης του Πεδουλάκη, Τζίμης Κουστένης, μίλησε απλά και μόνο για μία αξιοπρεπή εμφάνιση την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

«Εξυπακούεται ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να συζητάμε για τίποτα άλλο απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έχει τέτοια ποιότητα και σε λίγες ημέρες θα πάει να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο στη Βαρκελώνη και έχει τις ευχές όλων των Ελλήνων να το φέρει στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Τζίμης Κουστένης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ του Περιστερίου, Αντώνης Μάντζαρης, είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει εδώ και πολλά χρόνια τα διαπιστευτήριά του και σίγουρα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να είχαμε στα πλέι οφ. Πιθανότατα θα θελήσει να δοκιμάσει και κάποια πράγματα για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, όπως κάναμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος να νιώθουμε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας, διότι κάναμε αυτό που μπορούσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.