Έτοιμος για τις «μάχες» παραμονής ο Καραμανλής

Ο... πόλεμος για την παραμονή της ΑΕΚ στην Α1 ξεκινά την Πέμπτη, με τον Μπάμπη Καραμανλή να καλείται να δώσει μάχες σε δύο μέτωπα.

Ο… πόλεμος για την παραμονή της ΑΕΚ στην Α1 ξεκινά την Πέμπτη, με τον Μπάμπη Καραμανλή να καλείται να δώσει μάχες σε δύο μέτωπα. Αφενός, στον αθλητικό δικαστή και αφετέρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Για αρχή, ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα βρεθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή της διοργανώτριας αρχής για να καταθέσει τα στοιχεία που έχει και να στηρίξει την ένσταση που έχει καταθέσει η «Ένωση» για τη συμμετοχή του Ηλυσιακού στο Πρωτάθλημα, η οποία αναφέρει στο σκεπτικό της ότι μεγαλομέτος του φέρεται να είναι ο Τάσος Δελημπαλταδάκη.

Θα προσπαθήσει λοιπόν να το αποδείξει και να δείξει ότι εφόσον ο συγκεκριμένος είναι και μάνατζερ αθλητών και ο εν λόγω επαγγελματικός «συνδυασμός» απαγορεύεται βάσει νόμου, ο Ηλυσιακός δεν πρέπει να αγωνίζεται στην Α1. Στο πλευρό του Μπάμπη Καραμανλή θα βρίσκεται και ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος, νομικός σύμβουλος της ΑΕΚ και εκπρόσωπος του Γιάννη Φιλίππου. 

Την ίδια ήμερα, το απόγευμα, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ θα δώσει το παρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ. Εκεί σκοπευει να εναντιωθεί και μάλιστα σθεναρά στην επικύρωση της βαθμολογίας (σ.σ. προβλέπεται να γίνει αύριο, σύμφωνα με το καταστατικό) και να εξαπολύσει επίθεση στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Βασίλη Οικονομίδη, από τον οποίο -όπως λέει- δεν έχει δει καμία κίνηση ένδειξης ενδιαφέροντος για τα όσα λέει η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.