Πέταξε στα πλέι οφ το Περιστέρι

Το Περιστέρι συνέτριψε το Μαρούσι με 75-56 και κατέκτησε την έβδομη θέση. Το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη θα βρεθεί αντιμέτωπο στα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.

Το Περιστέρι συνέτριψε το Μαρούσι με 75-56 και κατέκτησε την έβδομη θέση. Το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη θα βρεθεί αντιμέτωπο στα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Το Μαρούσι θα κοντραριστεί με τον Αρη.

Το Περιστέρι μετά το πρώτο μισό της πρώτης περιόδου κατάφερε και ξέφυγε στο σκορ από το Μαρούσι, το οποίο έδειχνε αδυναμία στην κυκλοφορία της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη και αδυνατούσαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ.

Οι Περιστεριώτες στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου εκτόξευσαν τη διαφορά στους 14 (26-12) και τη διατηρούσαν σε αυτά τα επίπεδα, καθώς οι παίκτες του Αλεξανδρή δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων. Με ένα σερί 10-2 το Μαρούσι μείωσε σε 34-26, ωστόσο το Περιστέρι πήγε στα αποδυτήρια με +12 (40-28).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο και έδειξαν να επιστρέφουν στον αγώνα, φτάνοντας τη διαφορά στους έξι πόντους (42-36). Η άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, αλλά όχι και τον τελευταίο. Ο Βρκιτς πήρε στις πλάτες του την ομάδα σε αυτό το σημείο και βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε το Περιστέρι να φτάσει στο +10, ωστόσο όταν κουράστηκε το σύνολο του Πεδουλάκη έχασε την επαφή με το αντίπαλο καλάθι, αλλά και τη διαφορά ασφαλείας (48-43).

Στην τελευταία περίοδο το Περιστέρι πάτησε γκάζι. Πέτρουλας και Σκοτ με δύο τρίποντες βόμβες έδωσαν το έναυσμα και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Μόντσικ. Η άμυνα “έσφιξε” με αποτέλεσμα το Μαρούσι σε έξι λεπτά να έχει πετύχει πέντε πόντους και να μένει αρκετά πίσω. Οταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης, το ταμπλό έδειχνε το τελικό 75-56.
 

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 40-28, 48-43, 75-56

Διαιτητές: Μάνος, Μητσόπουλος, Διαμάντης

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Αργύρης Πεδουλάκης): Μάντζαρης Β. 12 (2), Γούντγουορντ, Ψαρόπουλος 3, Παπανικολάου 5, Μαρούγκας, Μάντζαρης Α., Σκοτ 9 (3), Πέτρουλας 7 (2), Βρκιτς 15 (3), Λούμπι 11, Μαρίνος, Μότσνικ 13 (1).
ΜΑΡΟΥΣΙ (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Σούμπτερ 16, Νοέας 2, Μπάγκαριτς 9, Ακεψιμαίδης, Μπάσντεν 4, Χαριτόπουλος 9 (1), Γκαγκαλούδης 9, Βαβάτσικος, Κογιαντίνοβιτς 7 (1), Σιαμανδούρας, Τσόντζος, Καλογερόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.