Ανακοίνωσε Κρίστμας ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη... βούλα είναι πλέον ο Ντιόντε Κρίστμας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη… βούλα είναι πλέον ο Ντιόντε Κρίστμας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στα γραφεία της ΚΑΕ και πλέον αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία της άφιξης του στη Θεσσαλονίκη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης -που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν αγωνιζόμενος στην τουρκική Μερσίν- θα φύγει αύριο από την Τσεχία (σ.σ. φορούσε τη φανέλα της Νίμπουργκ) για να έρθει στην Ελλάδα και να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Έτσι, αναλόγως από την ώρα που θα έρθει βέβαια, ίσως βρεθεί και στην αυριανή προπόνηση του «Δικεφάλου» του βορρά. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, που άκουσε καλά λόγια για την αξία του (αγωνιστική και μη), τον περιμένει να ενσωματωθεί στην ομάδα, με στόχο να προλάβει από την αρχή την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της προσεχούς (24ης) αγωνιστικής ενάντια στο Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου».  
 
Η ανακοίνωση του «Δικεφάλου» αναφέρει:
 
«Ο Dionte Christmas αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.
 
Ο Dionte Christmas γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1986 στη Philadelphia των ΗΠΑ, έχει ύψος 1μ.96 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από το γυμνάσιο Samuel Fels High School και στη συνέχεια πήγε στο φημισμένο πανεπιστήμιο Temple, από το οποίο αποφοίτησε το 2009 με πλήθος διακρίσεων σε ατομικό επίπεδο. Την τελευταία του χρονιά (2008-09) στο Temple, ο Christmas είχε 19,5 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ σε 34 παιχνίδια και θεωρήθηκε έκπληξη η μη επιλογή του στο ντραφτ του ΝΒΑ.
 
Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την Hapoel Afula και σε 13 αγώνες πρωταθλήματος είχε κατά μέσο όρο 19,5 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ, ενώ το καλοκαίρι του 2010 συμμετείχε στο καμπ των Sacramento Kings.
 
Μέχρι πριν λίγες ημέρες αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Τσεχίας με την Nymburk, με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα Τσεχίας (1,3 πόντοι, 1,3 ριμπάουντ σε 4 αγώνες), στο Eurocup (6,3 πόντοι, σε 3 αγώνες) και στην Λίγκα της Αδριατικής (8,5 πόντοι, 3,5 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 6 αγώνες). Την σεζόν 2010-11 πάντως είχε ξεκινήσει από το Τουρκικό Πρωτάθλημα, όπου με την φανέλα της Mersin είχε 12,6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 16 αγώνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.