MVP οι Τόμπσον, Μπουρούσης

Ο Τόμπσον και ο Μπουρούσης του Ολυμπιακού «μοιράστηκαν» τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 23ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών

Ο Ντίον Τόμπσον του Ικαρου Καλλιθέας και ο Γιάννης Μπουρούσης του Ολυμπιακού «μοιράστηκαν» τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 23ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία μπάσκετ των Ανδρών, καθώς συγκέντρωσαν από 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ranking). Ο Ντίον Τόμπσον, ο οποίος στη νίκη του Ικαρου Καλλιθέας με 75-67 επί της Καβάλας σημείωσε σε περίπου 35 λεπτά συμμετοχής 19 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, δήλωσε για τη διάκριση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, παίρνω το βραβείο του MVP της αγωνιστικής. Το σημαντικό για μένα είναι πως και τις δύο φορές, η απόδοση μου συνδυάστηκε με νίκη του Ικάρου. Την πρώτη φορά απέναντι στον Άρη και τώρα με αντίπαλο τη Καβάλα. Πλέον πατάμε πολύ γερά στην κατηγορία και είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου μας, που είναι να παραμείνουμε στην Α1. Βέβαια δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και είναι απαραίτητο να βρούμε ακόμα μια νίκη. Όχι μόνο για να είμαστε 100% σίγουροι, αλλά και για να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό τρόπο».

Ο Ντίον Τόμπσον αναφέρθηκε και στο γεγονός αν ο Ίκαρος Καλλιθέας μπορεί να κάνει ένα βήμα πιο πάνω στη φετινή σεζόν: «Αυτό το βήμα είναι να προκριθούμε στα πλέι-οφ, πράγμα που σίγουρα θα μας ικανοποιούσε. Είμαστε, όμως, ρεαλιστές και ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Για τους περισσότερους από εμάς, ήταν η πρώτη σεζόν σε ένα πολύ δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα, όπως είναι η Α1. Μάθαμε πολλά, τα οποία θα μας κάνουν καλύτερους και σοφότερους στο μέλλον. Είμαστε, λοιπόν, ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε κοντά στο στόχο της παραμονής και το πρώτο που μας ενδιαφέρει, είναι να πετύχουμε ακόμα μια νίκη, ώστε να είμαστε 100% σίγουροι».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος στη νίκη επί του Κολοσσού με 93-63 σημείωσε σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής 20 πόντους (5/6δ., 1/2 τριπ., 7/7β.), τόνισε πως «δεν έχει καμία σημασία αυτή τη στιγμή το να κερδίζουμε τέτοια βραβεία. Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να δούμε τι θα έχουμε πετύχει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.