Έξαλλος ο “Ζοτς”

Έξαλλος ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς όπως υποστηρίζει ο Μπράουν, χτύπησε σε ανύποπτο χρόνο τον Βουγιούκα. Σούμποτιτς: "Το καταδικάζω άν έγινε".

Έξαλλος ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς όπως υποστηρίζει ο παίκτης του Άρη, Μπόμπι Μπράουν, χτύπησε σε ανύποπτο χρόνο τον Ίαν Βουγιούκα.

«Είχαμε μια εβδομάδα καλών προπονήσεων, κάναμε ένα καλό παιχνίδι με υψηλό κίνητρο και από τις δύο ομάδες. Δεν μπορούσε να συμβεί κάτι καλύτερο ενόψει πλέι οφ Ευρωλίγκα. Ο Αρης είναι ποιοτική ομάδα. Ήταν σημαντικό να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν κοντά στην ήττα σε κάποιο σημείο του αγώνα. Σε όλη μου την ζωή μάχομαι εναντίον των χούλιγκαν εκτός τερέν, αλλά και των χούλιγκαν, των βρόμικων παικτών μέσα στο παρκέ. Στην αρχή του παιχνιδιού είδα την γροθιά του Μπράουν στον Βουγιούκα σε πολύ ευαίσθητο σημείο, η οποία πέρασε απαρατήρητη.

Ποιοι είναι αυτοί οι διαιτητές και δεν το βλέπουν; Το ίδιο λέω για τον οποιοδήποτε παίκτη που κάνει κάτι αντίστοιχο μέσα στο παρκέ. ταν ο Μπατίστ χτύπησε εκτός φάσης τον Όσμπολτ εγώ τον έστειλα πρώτο στον πάγκο και μετά του είπα να ζητήσει συγνώμη. Δεν με ενδιαφέρει ποιας ομάδας είναι ο παίκτης. Είναι επαγγελματίες και πρέπει να σέβονται τον εαυτό τους και τους συμπαίκτες τους. Να δούμε το βίντεο, να δούμε τη φάση και μετά ο ΕΣΑΚΕ και οι φορείς να μπορούν να τιμωρήσουν το αντιαθλητικό παιχνίδι, είτε δικό μας, είτε όχι. Το ζήτησα και στο μίτινγκ με τους διαιτητές».

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Σούμποτιτς :

Για το παιχνίδι: «Σήμερα ήταν το πρώτο παιχνίδι από τότε που ξεκινήσαμε καλά και παίξαμε όπως ζητάω να παίζουμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε κάποια απαράδεκτα λάθη, μας έφυγε ο Παναθηναϊκός, αλλά τα παιδιά πίστεψαν ότι μπορούσαν να το γυρίσουν. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, για τα εννιά λάθη που κάναμε στο δεύτερο δεκάλεπτο και για το ότι έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά έπαιξαν σαν ομάδα, πολύ καλή άμυνα και θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο φάσεις. Δεν έχω παράπονο και εύχομαι αυτή η εμφάνιση να μας βοηθήσει. Να μη μείνουμε στην καλή εμφάνιση, αλλά να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Να καταλάβουν οι παίκτες ότι η δουλειά που γίνεται εδώ και ένα μήνα θα τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι και σαν παίκτες και σαν ομάδα».

Για την απόδοση του Μπάβτσιτς: «Είναι πολύ καλός παίκτης, ξέρει μπάσκετ και διάβασε αμέσως τα αδύνατα σημεία της άμυνας του Παναθηναϊκού. Πάλεψε, βοήθησε στα σκριν, έδωσε ενέργεια στην ομάδα, παρότι έκανε μία προπόνηση και έμαθε μόλις τέσσερα συστήματα. Θα μας βοηθήσει στο μέλλον».

Για τα 2/15 τρίποντα των Μπράουν και Γουίντερς: «Ο Μπράουν δεν ήταν αυτός που θέλαμε, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Ο Γουίντερς έκανε καταπληκτική δουλειά στην άμυνα. Στην επίθεση ενώ μπορούσε να σουτάρει δεν το έκανε, μοίρασε την μπάλα, είναι παίκτης ομάδας».

Για το σχόλιο του Ομπράντοβιτς που χαρακτήρισε χούλιγκαν τον Μπράουν: «Είναι βαριά κουβέντα αυτή… Δεν είδα την φάση. Αν όντως έχει συμβεί, την καταδικάζω, όπως και αυτή που είχα δει στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, τη μπουνιά του Παπαδόπουλου στον Μπορόβνιακ».

Για τον Τόμας: «Πήγε καλά σήμερα, αλλά θέλει να φύγει. Δεν έχουμε θέληση να αλλάξουμε εμείς παίκτη, αλλά δεν μπορούμε να διώξουμε έναν παίκτη, χωρίς πριν να βρούμε καλύτερό του για να τον αλλάξουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.