Διαμαντίδης: “Κι εμείς νιώθουμε πίεση”

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραδέχτηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του σκέφτονται τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απέφυγε δηλώσεις κλισέ του τύπου… «σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι» και παραδέχτηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του σκέφτονται και την Μπαρτσελόνα -αν και προηγείται ο Αρης- εν όψει της σειράς των πλέι οφ με την κάτοχο του τίτλου της Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αισιοδοξεί πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει μία νίκη στα πρώτα δύο παιχνίδια στη Βαρκελώνη και ν’ αντιστρέψει το πλεονέκτημα έδρας των «μπλαουγκράνα».

Την επομένη του All Star Game στον Πύργο, ο διεθνής γκαρντ τόνισε στην ιστοσελίδα γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας: «Όσο και να θέλουμε ν’ απομονώσουμε τη σκέψη μας στον αγώνα με τον Αρη για την Α1, είναι λογικό εμείς οι παίκτες να σκεφτόμαστε παράλληλα και την Μπαρτσελόνα. Το προπονητικό τιμ φυσικά δεν έχει κάνει καμία νύξη μέχρι τώρα για τους αγώνες με τους Ισπανούς και δουλεύει μαζί μας στις προπονήσεις για το παιχνίδι με τον Άρη».

Ο Διαμαντίδης εξήγησε για τη σειρά με τους Καταλανούς: «Όμως, ξέρουμε πολύ καλά ότι η Μπαρτσελόνα είναι μία ισχυρή ομάδα, με την οποία θα κονταροχτυπηθούμε σε μία σειρά και όχι σ’ ένα μόνο παιχνίδι. Ο στόχος μας όταν θα πάμε στην Ισπανία την επόμενη εβδομάδα θα είναι τουλάχιστον μία νίκη στους δύο αγώνες εκεί. Για να κάνουμε το μπρέικ και να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Τώρα αν αυτό θα γίνει στο πρώτο ή στο δεύτερο ματς αυτό δεν έχει καμία σημασία».

Ο Διαμαντίδης δεν προσπάθησε να βάλει την πίεση στον αντίπαλο: «Δε συμφωνώ μ’ εκείνους που λένε ότι το άγχος θα το έχει μόνο η Μπαρτσελόνα στα δύο πρώτα ματς, επειδή παίζει στην έδρα της. Κι εμείς νιώθουμε πίεση, η οποία όμως θα έλεγα ότι είναι δημιουργική και ανάλογη του μεγάλου ονόματος του Παναθηναϊκού, που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο».

Ο αρχηγός των «πρασίνων» που από το 2005 στη Μόσχα είναι παρών σε όλα τα φάιναλ φορ του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να προκριθεί στους «4» παρά το μειονέκτημα έδρας: «Είμαι πάντως αισιόδοξος για την έκβαση της σειράς με την Μπαρτσελόνα. Εχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στη δυναμική της ομάδας μου. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε και κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής, τότε μόνο καλά πράγματα μπορούν να μας συμβούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.