Μάριτς: «Άγνοια επιστροφής»

Δεν γνωρίζει ακόμα το αν θα είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, ο Άλεξ Μάριτς.

Δεν γνωρίζει ακόμα το αν θα είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, ο Άλεξ Μάριτς. Ο διεθνής Αυστραλός σέντερ του Παναθηναϊκού τόνισε πως ο πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του, θα σταματήσει μόνο όταν αρχίσει να αισθάνεται καλά, ενώ συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να δώσει σαφής απάντηση στο ερώτημα, πότε θα γυρίσει στα παρκέ. Ο Μάριτς μίλησε στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής».

Αρχικά, ο 26χρονος παίκτης δήλωσε: «Δεν ξέρω, ειλικρινά δεν ξέρω. Το χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασής μου θα σταματήσει μόνο όταν αισθανθώ καλά και είμαι έτοιμος για την επιστροφή μου. Δεν σκέφτομαι την πρεμιέρα των play-offs με την Μπαρτσελόνα, παρά μόνο το ημερήσιο πρόγραμμα με τους γυμναστές και τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας. Το αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να αναρωτιέται πότε θα επιστρέψω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω απάντηση. Για να ανάψει το πράσινο φως θα πρέπει να είμαστε απολύτως σίγουροι. Οι γιατροί, οι φυσικοθεραπευτές κι εγώ. Η απόφαση θα ληφθεί από κοινού».

Στην συνέχεια, ο παίκτης του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Βρίσκομαι στο στάδιο της ενδυνάμωσης. Δουλεύω με τις ώρες στο γυμναστήριο, ώστε να δυναμώσει το χέρι μου και να μπορέσω κάποια στιγμή να μπω σε φουλ ρυθμό στις προπονήσεις. Ως τώρα δεν κάνω πολλά στις προπονήσεις. Ντριμπλάρω, πασάρω, δεν κάνω πολλά. Μέρα με τη μέρα αισθάνομαι καλύτερα και εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα προπόνησης, αργά αλλά σταθερά. Αν μια μέρα ξυπνήσω και νιώθω καλά και αυτό εξακολουθήσει να συμβαίνει δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε ημέρες, αυτό θα σημαίνει πως είναι έτοιμος να επιστρέψω στους αγώνες του Παναθηναϊκού. Ειλικρινά όμως, δεν έχω ιδέα πότε θα έρθει εκείνη η ώρα».

Τέλος, ο Μάριτς υπογράμμισε: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά έχουμε αρκετό χρόνο για να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι στη σειρά με την Μπαρτσελόνα. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.