Πέτγουεϊ: «Μεγάλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός»

Μετά την ανακοίνωσή του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων», χαρακτηρίζοντας μεγάλο βήμα την εξέλιξη της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Μετά την ανακοίνωσή του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων», χαρακτηρίζοντας μεγάλο βήμα την εξέλιξη της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αποτελεί τη νούμερο ένα μεταγραφή των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας περιόδου, όπως ανακοινώθηκε, με τον Αμερικανό να δείχνει εξαιρετικά χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή. Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του στο olympiakosbc.gr. Διαβάστε αναλυτικά την πρώτη του τοποθέτηση για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος γι΄ αυτή την εξέλιξη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε επίπεδο Ευρωλίγκας και μάλιστα στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για μένα».

Αναφορικά με την πίεση που αναμένεται ν΄ αυξηθεί, μια και πήρε μεταγραφή σε ομάδα μεγαλύτερων απαιτήσεων ο Πέτγουεϊ τόνισε: «Δεν φοβάμαι καθόλου. Η πίεση με κάνει να παίζω καλύτερα. Θα είναι καλό για μένα να δουλέψω σε ένα άλλο επίπεδο. Εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω και θα το δείξω σε όλους».

Για τον αν ήταν εύκολο ή δύσκολο να πει το «ναι» στους πρωταθλητές Ευρώπης και τη σχέση του με τον κόσμο: «Το σκέφτηκα για λίγα δευτερόλεπτα (σ.σ. γέλια). Ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, να παίξω για τους back to back Πρωταθλητές Ευρώπης κι αυτό που ήθελα έγινε. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει τη δυνατότητα να το ζήσεις στο 100%. Έρχομαι για να χαρώ το παιχνίδι, αλλά κυρίως για να πανηγυρίσω νίκες. Καμία ομάδα και κανένας παίκτης δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα κερδίζει πάντα. Όταν όμως προσπαθείς κι έχεις τη βοήθεια του κόσμου τότε μπορείς να πετύχεις πολλά και ο Ολυμπιακός τα τελευταία δυο χρόνια είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους όσους εμπλέκονται με το μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.