Ομπράντοβιτς: «Νίκη και εμφάνιση»

Να συνδυάσει ο Παναθηναϊκός την ουσία με το θέαμα θέλει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή.

Να συνδυάσει ο Παναθηναϊκός την ουσία με το θέαμα θέλει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή. Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» υπογράμμισε πως η ομάδα του χρειάζεται ψυχολογία ενόψει της συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν σκέφτονται γη Μπαρτσελόνα.

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Επιστρέφουμε για έναν αγώνα μια εβδομάδα μετά την αναμέτρηση στην Ισπανία. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, δουλέψαμε και σειρά έχει ο αγώνας με τον Ηρακλή. Θα πρέπει να αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα, το ίδιο πάθος και κίνητρο με τα οποία αγωνιστήκαμε απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με μία ακόμη νίκη και μια καλή εμφάνιση».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπόγρης υπογράμμισε: «Είναι ένας ακόμη αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα, στον οποίο θα πρέπει να δώσουμε προσοχή. Οι προπονητές μας έχουν ήδη μιλήσει για την αναμέτρηση, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να αγωνιστούμε συγκεντρωμένα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί μιλούν για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε ακόμη εκείνους τους αγώνες. Για εμάς έχει σημασία πάντα το επόμενο παιχνίδι. Και στην προκειμένη περίπτωση αυτό με τον Ηρακλή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.