Το βάρος πέφτει στον κόσμο

Ένα ακόμη παιχνίδι ζωής και θανάτου για την παραμονή της δίνει το Σάββατο η ΑΕΚ με το Περιστέρι. Καραμανλής: Δε θα πεθάνει η ΑΕΚ.

Ένα ακόμη παιχνίδι ζωής και θανάτου για την παραμονή της στην Α1 δίνει το Σάββατο η ΑΕΚ με το Περιστέρι, με τον Άγγελο Κορωνιό να μιλά για μηδενικό περιθώριο απωλειών και να ζητά τη βοήθεια του κόσμου και τον Μπάμπη Καραμανλή να κάνει έκκληση και ο ίδιος στους φιλάθλους της ομάδας.

Η «Ένωση» που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα υποδέχεται στο κλειστό της Ζωφριάς τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης», οι οποίοι σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση. «Έχουμε όλοι επίγνωση της κατάστασης, καθώς γνωρίζουμε ότι η ομάδα δεν έχει περιθώρια για την παραμικρή απώλεια μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Συνεπώς, για το παιχνίδι με το Περιστέρι δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο παρά τη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων». Συνέχισε τονίζοντας ότι ευελπιστεί «ότι οι φίλαθλοί μας έχουν αντιληφθεί την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και θα τη βοηθήσουν με την παρουσία τους στα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς με το Περιστέρι. Χρειαζόμαστε την ενέργειά τους προκειμένου να υλοποιήσουμε το στόχο της παραμονής».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, λέγοντας πως «πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο δεν έχουμε δικαίωμα “στραβοπατήματος”. Εννοείται ότι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, έχοντας δίπλα μας τους φιλάθλους».

Καραμανλής: Δε θα πεθάνει η ΑΕΚ
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής εξήγησε πως οι φίλαθλοι πρέπει να βρεθούν στο πλευρό των παικτών στη δύσκολη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία της ομάδας, αλλά μόνο όσοι πιστεύουν πραγματικά ότι μπορεί να τα καταφέρει και δε στέκονται μόνο στην κριτική. «Όποιος πιστεύει ότι η σωτηρία και η επιβίωση της βασίλισσας είναι χαμένη ας κάτσει σπίτι του. Όποιος πιστεύει ότι οι μάχες και οι αγώνες κερδίζονται με κριτική από το σπίτι και την καφετέρια ας το πιστεύει. Όποιος όμως πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει κι ότι η ΑΕΚ η βασίλισσα μας δεν θα πεθάνει, θα πολεμήσει και θα σωθεί ξέρει τον τρόπο. Αύριο 19.00 στο κλειστό γήπεδο Ζωφριάς έλα να βοηθήσεις την Βασίλισσα να μείνει ζωντανή με την ψυχή σου και την φωνή σου. ΑΕΚΑΡΑ για πάντα», τόνισε.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NOVASPORTS.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.