Δύο παιχνίδια, δύο στόχοι…

Αν κάποιος έλεγε πριν από δύο βδομάδες πως ο Παναθηναϊκός θα χάσει την πρωτιά του ομίλου του, σίγουρα θα τον περνούσαν για τρελό.

Αν κάποιος έλεγε πριν από δύο βδομάδες πως ο Παναθηναϊκός θα χάσει την πρωτιά του ομίλου του, σίγουρα θα τον περνούσαν για τρελό. Ωστόσο από την Τετάρτη είναι ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο ο πρωταθλητής Ελλάδος να μην μπορέσει να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα μετά την επόμενη αγωνιστική.

Οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Λιέτουβος Ρίτας, την ομάδα έκπληξη της φετινής διοργάνωσης. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ελπίζει να μην δει την Κάχα το βράδυ της Πέμπτης να επικρατεί της αδιάφορης Μάλαγα, καθώς αν αυτό συμβεί θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να πάει στην Ισπανία για να δώσει τον αγώνα που θα κρίνει το μέλλον του Παναθηναίκού στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί εύκολα να νικήσει εκτός έδρας τη Μάλαγα του Γιώργου Πρίντεζη, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν δείχνει ότι είναι αξιόπιστη ομάδα. Μέσα σε λίγες μέρες οι “πράσινοι” καλούνται να δώσουν δύο αγώνες που θα κρίνουν δύο μεγάλους στόχους του, την Ευρωλίγκα, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.