Ρώσος ξανά ο Παπαδόπουλος

Για ακόμη μια φορά, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος παίρνει το δρόμο προς τη Ρωσία. Ο διεθνής σέντερ μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόφαση του να μεταγραφεί στην Κίμκι.

Για ακόμη μια φορά, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος παίρνει το δρόμο προς τη Ρωσία. Ο διεθνής σέντερ μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόφαση του να μεταγραφεί στην Κίμκι.

Τον τελευταίο καιρό σκεφτόταν πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά μη έχοντας κάτι σίγουρο στα χέρια δε δημοσιοποιούσε τις προσθέσεις του. Δεν έκρυψε ποτέ όμως, τη δυσαρέσκεια του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Έτσι, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο «Λάζος» αποχωρεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Δυστυχώς σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για τις φανταστικές μέρες που περάσαμε μαζί. Πραγματικά ευχαριστιόμουν το μπάσκετ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον Τέλη Ζουρνατζίδη και τον Χρήστο Σταυρόπουλο για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Μακάρι οι συγκυρίες να ήταν τέτοιες που θα μου επέτρεπαν να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. Ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν ξανά».

«Προάγονται τα ναρκωτικά.»
Όσον αφορά τα κακώς κείμενα της Α1 μπάσκετ; Τα βλέπει, αλλά δε μπορεί να τα δεχτεί πλέον και έτσι απομακρύνεται από αυτά. «Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, γιατί θα καταντήσει γραφικό να μιλάμε συνέχεια αρνητικά. Το πρωτάθλημα είναι καθρέφτης του τι συμβαίνει. Υπάρχει αναξιοπιστία, αλλοίωση, βία στα γήπεδα. Εγώ δεν αφήνω τα παιδιά μου να πάνε στο γήπεδο γιατί το μόνο μαθαίνουν είναι να βρίζουν, να πετούν αντικείμενα, να ακούγονται συνθήματα που προάγουν τα ναρκωτικά και την μαστούρα. Είναι άσχημο για την κοινωνία και όχι μόνο για το πρωτάθλημα. Με το πέρασμα του χρόνου δυστυχώς απαξιώνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.