Ιτούδης: “Κάναμε πολλά λάθη”

Στα λάθη του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα στη Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ, ο Δημήτρης Ιτούδης.

Στα λάθη του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα στη Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ, ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε στην συνέχεια της Euroleague θα πρέπει να μειωθούν τα λάθη των «πράσινων» προκειμένου να κατακτηθεί η πρώτη θέση του ομίλου στο top 16.

Αρχικά, ο Ιτούδης δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και αντιμετωπίσαμε το ματς σαν τελικό, αλλά η Κάχα Λαμποράλ είχε περισσότερο πάθος. Τα 17 λάθη που κάναμε ήταν πολλά, ειδικά σε σχέση με τα 11 που έκανε η Κάχα Λαμποράλ. Θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη αυτά. Καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς στο τέλος, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Παίξαμε κάτω του αναμενόμενου αναλογικά με τη σημασία του ματς, αλλά έχουμε αγώνες μπροστά μας. Έχουμε έναν δεύτερο τελικό στην έδρα μας με την Κάχα Λαμποράλ και πρέπει σε δύο εβδομάδες να κερδίσουμε».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαστε πρώτοι στον όμιλο, είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και λειτουργούμε έτσι ώστε να βοηθήσει ο ένας τον άλλο. Σήμερα δεν είχαμε τόση βοήθεια από τον πάγκο όση σε άλλα παιχνίδια, αλλά ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε έναν αγώνα δε διαγράφει ό,τι έχει προηγηθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.