Λύθηκε το συμβόλαιο του Γκράντι

Ο Άντονι Γκράντι αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ.

Ο Άντονι Γκράντι αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός έλυσε το συμβόλαιό του με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ. Πλέον, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη κι ενώ εκκρεμεί η διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα με το Μαρούσι, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (19/1), ο Μηνάς Γκέκος αναζητά τον αντικαταστάτη του Γκράντι.

Ο τεχνικός της Ένωσης δήλωσε ενόψει του αυριανού αγώνα: «Σαφώς πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα. Ο Πανιώνιος προέρχεται από δύο σερί νίκες επί του Ηρακλή και του Άρη και φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο ματς, αφήνοντας κατά μέρος τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε. Γνωρίζουμε πως το έργο μας είναι δύσκολο, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να “πολεμήσουμε” για το καλύτερο δυνατό».

 Από πλευράς παικτών μίλησε ο Πάτρικ Σπαρκς: «Η ήττα από τον Άρη στο γήπεδό μας μάς πήγε πίσω από βαθμολογικής άποψης, ενώ μας έριξε και ψυχολογικά. Τώρα έχουμε μπροστά μας το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, όπου θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και κατά κάποιο τρόπο να ρεφάρουμε το… στραβοπάτημα στο Ελληνικό. Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στα 40 λεπτά και να μην αφήσουμε τον Πανιώνιο να επιβάλλει το ρυθμό του».

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα τεθεί σε ισχύ συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.