Έλειπε ο αρχηγός…

Με μία απουσία άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Τετάρτης (21:00) με τον Ολυμπιακό.

Μετά την πολύ καλή του παρουσία στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο Δημήτρης Διαμαντίδης πέρασε ένα απόγευμα όχι και τόσο ευχάριστο. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση των «πρασίνων», καθότι ένιωθε αδιάθετος.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναγκάστηκε να κάνει τα πρώτα σχέδια και να δείξει τα πρώτα συστήματα στους παίκτες του απόντος του διεθνούς γκαρντ, πράγμα που αναμένεται να αλλάξει αύριο. Ο «Ζοτς» αναμένει κανονικά τον παίκτη του στην αυριανή προπόνηση, που θα είναι και από τις πιο δυναμικές εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, κανονικά έβγαλε το σημερινό πρόγραμμα ο Ντρου Νίκολας, ο οποίος κάθε μέρα που περνά δείχνει και πιο. ορεξάτος, μετά την επιστροφή του απέναντι στον Ίκαρο.

Όσον αφορά στη φροντ λάιν της ομάδας, το ίδιο ισχύει και για τον Μάικ Μπατίστ. Ο «Ζοτς» βλέπει τον Αμερικανό να συμπληρώνει -ξανά- με μαεστρία τα κενά που είχε αφήσει κατά τη διάρκεια της απουσίας του, αρκετά εκ των οποίων όμως, κάλυψαν με μεγάλη επιτυχία τόσο ο Κώστας Τσαρτσαρής, όσο και ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος πήρε και σημαντικές εμπειρίες, ευκαιρίας δοθείσης.

Βέβαια, μπορεί ο Σέρβος κόουτς να μην έχει ακόμη στη διάθεση του τον Άλεξ Μάριτς, αλλά θεωρεί πως οι υπόλοιποι παίκτες του θα δώσουν τις λύσεις που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακού. Το ίδιο πιστεύει και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, τόσο για τους ψηλούς, όσο και για τους περιφερειακούς των «πρασίνων», τους οποίους εμψύχωσε σήμερα ευρισκόμενος στην προπόνηση.  

Προλαβαίνουν λίγοι ακόμη…
Στο μεταξύ, ο κόσμος των Πρωταθλητών Ελλάδος έχει ξεσηκωθεί εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης και λίαν συντόμως τα εισιτήρια, που θα δίνουν την πρόσβαση στο εσωτερικό του ΟΑΚΑ, θα έχουν γίνει… καπνός. Όποιοι θέλουν να προλάβουν λοιπόν, πρέπει να σπεύσουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς είναι λίγα αυτά που έχουν απομείνει. Τα «μαγικά χαρτάκια» που δεν έχουν εξαφανιστεί ακόμη θα διατίθενται στη θύρα 10 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αύριο και την Τρίτη από τις 10.00 έως τις 20.00. 

Αννα Δοκμετζίογλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.