Από το γήπεδο στο αυτόφωρο

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα "μαγικά χαρτάκια" του ντέρμπι των "αιωνίων" για την Α1 μπάσκετ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας.

Όποιος προλάβει τα εισιτήρια θα δει. Τα «μαγικά χαρτάκια» του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη (12/1, 21:00), βρίσκονται από το μεσημέρι στα εκδοτήρια  της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά αν θέλετε να βρείτε θα πρέπει να τρέξετε λίγο, καθώς η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στα παλιά λημέρια του ως αντίπαλος, πια, των «πρασίνων» φαίνεται πως είναι μεγάλο δέλεαρ για τον κόσμο. Τα εισιτήρια διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» σήμερα ως τις 8μ.μ. αύριο (Σάββατο 8/1) 9π.μ-6μ.μ. και την Κυριακή (9/1) 9π.μ.-6μ.μ, αλλά και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς, τα οποία θα είναι πολύ αυστηρά. Για να καταλάβετε, όσοι συλληφθούν στον προέλεγχο που θα γίνεται έξω από το ΟΑΚΑ θα πηγαίνουν αυτόφωρο! Στόχος είναι να μην περάσουν εντός κλειστού αντικείμενα που μπορεί να εκτοξευθούν και να προκαλέσουν τραυματισμούς ή και επεισόδια.

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων (Μάνος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Γεωργαντής για τους «πράσινους» και Χρήστος Σταυρόπουλς για τους «ερυθρόλευκους»), της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ είχαν μια, διόλου σύντομη, συνάντηση, όπου τα λοιπά μέτρα ήταν αυτά που λαμβάνονται συνήθως. Κοινώς, πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων θα υπάρχει δίχτυ ασφαλείας, ώστε να προστατευθούν από τυχόν ρίψεις αντικειμένων, ενώ οι Πειραιώτες ζήτησαν να μην χρησιμοποιηθεί από πλευράς Παναθηναϊκού η πτυσσόμενη εξέδρα πίσω από το καλάθι που θα είναι κοντά στον πάγκο τους,

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη σύσκεψη ανέφερε: «Θα κυκλοφορήσουν 17.700 εισιτήρια, ενώ κενό θα παραμείνει το τμήμα 103Β, τα 2/3 του τμήματος 105Β και οι οχτώ πρώτες σειρές στις 134Β, 136Β και 138Β. Θα υπάρχει διπλό δίχτυ προστασίας, με απόσταση ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο μισό μέτρο. Το δίχτυ θα καλύπτει το τμήμα από τη γραμματεία ως και τη στατιστική, καλύπτοντας και τον πάγκο του Ολυμπιακού. Πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων θα υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη. Οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης (18.00). Οποιοσδήποτε συλληφθεί στον προέλεγχο από την αστυνομία θα οδηγείται στο αυτόφωρο».

Άννα Δοκμετζίογλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.