Μέξας: «Εκπληκτικός ο Γουότερς»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του ΚΑΟΔ ο Κώστας Μέξας, που στάθηκε στην απόδοση του Γουότερς.

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του ΚΑΟΔ ο Κώστας Μέξας, που στάθηκε στην απόδοση του Γουότερς.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία παίζει με σωστό τρόπο το μπάσκετ. Γι’ αυτό, θα έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι και δυνατοί για 40 λεπτά. Δυστυχώς, εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ήταν καλός ο Κολοσσός. Ήταν ένας εκπληκτικός Ουότερς που έδωσε ρυθμό και αυτοπεποίθηση στην υπόλοιπη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε περισσότερο στο πνεύμα του αγώνα αμυντικά και επιθετικά. Φτάσαμε κοντά στο σκορ, αλλά οι επιλογές μας δεν ήταν οι κατάλληλες και έτσι ήταν απόλυτα δίκαιη η νίκη του Κολοσσού. Εμείς δεν αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη σήμερα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό ή μπορεί να μην είχαμε και κίνητρο. Αν συμβαίνει το δεύτερο, τότε η ευθύνη είναι δική μου. Έχουμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ και αν αξίζουμε να μπούμε στα πλέι οφ, τότε θα μπούμε, αν δεν αξίζουμε, τότε όχι. Είναι δίκαιο το άθλημα. Συγχαρητήρια στον κόουτς για τις εμφανίσεις του Κολοσσού, γιατί είναι πανάξια εκεί που είναι και επίσης θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια». 

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης τόνισε: «Θέλουμε να συγχαρούμε τον Κολοσσό για τη φετινή χρονιά που έχει κάνει. Είναι μία καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Όπως και ο Κολοσσός έτσι και εμείς έχουμε μία ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Νομίζω πως μας κόστισε το πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Αφήσαμε τον Κολοσσό να βάλει εύκολα καλάθια και να πάει στους 50 πόντους και μέσα στο Βενετόκλειο είναι δύσκολο να το γυρίσεις, αν πάει έτσι το παιχνίδι. Μας κόστισε η άμυνα και επειδή είμαστε ομάδα που παίρνει ενέργεια από εκεί, τότε δεν δούλεψε καλά ούτε η επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε πιο δυνατά και συγκεντρωμένα, κλείνοντας τη διαφορά, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι στα κρίσιμα σημεία και έτσι ο Κολοσσός πήρε δίκαια τη νίκη». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.