Σπανός: “Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα”

Μετά το διπλό στην Καβάλα, ο Ηλυσιακός κοιτάζει το παιχνίδι με τον Κολοσσό, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1 και περιμένει από τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό των Ιλισίων.

Μετά το διπλό στην Καβάλα, ο Ηλυσιακός κοιτάζει το παιχνίδι με τον Κολοσσό, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1 και περιμένει από τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό των Ιλισίων.
 
Ο Αλέξης Σπανός, που ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Ηλυσιακού στην Καβάλα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Η νίκη στην Καβάλα είναι πολύ σημαντική αλλά για να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα θα πρέπει να νικήσουμε και τον Κολοσσό στην έδρα μας. Παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Βέβαια τόσο ατομικά, όσο και σε ομαδικό επίπεδο έχουμε ακόμη πολλά στοιχεία του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσουμε”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

“Η αλήθεια είναι ότι το θέμα που προέκυψε με τον κόουτς, πριν την έναρξη του αγώνα, μας πώρωσε ακόμη περισσότερο και μπήκαμε στο γήπεδο απόλυτα αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόουτς Παπανικολάου αλλά και στο υπόλοιποιο προπονητικό επιτελείο που είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και δίνουν μάχη καθημερινά για να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία το ματς της Κυριακής, γιατί θέλουμε και ελπίζουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Οι Ιλισιώτες αγαπούν το μπάσκετ και να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να είναι περήφανοι για την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας