“Όλοι μαζί ενωμένοι στο γήπεδο”

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Ηλυσιακού απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της για να ενισχύσουν όλα τα τμήματά της και να στηρίξουν την προσπάθειά τους ενόψει της νέας σεζόν.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Ηλυσιακού απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της για να ενισχύσουν όλα τα τμήματά της και να στηρίξουν την προσπάθειά τους ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
 
“Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, θα δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα.

Την Κυριακή (21/10) είναι η πρεμιέρα της Δ’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο και η 2η Αγωνιστική στην Α1 μπάσκετ και πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί για να στηρίξουμε και τα δύο τμήματα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ξεκινάει τις υποχρεώσεις του με αντίπαλο το Περιστέρι στο γήπεδο Ζωγράφου. Η ομάδα κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και με τις προσθήκες έμπειρων, αλλά και νέων ταλαντούχων παικτών υπό την καθοδήγηση του κυρίου Δέδε, θα παλέψει για το καλύτερο. Η νέα προσπάθεια που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα θέλει στήριξη, όπως και οι παίκτες μας.

Το τμήμα μπάσκετ μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Καβάλας για την 1η αγωνιστική, δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό Ιλισίων. Οι παίκτες μας με το το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν μέσα στο γήπεδο πήραν μία σημαντική νίκη, αλλά για να έχει αντίκρισμα πρέπει να κερδίσουμε και την Κυριακή και αυτό θα γίνει και με τη βοήθεια μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10/2012
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 15:00
ΓΗΠΕΔΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ 17:00
ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΛΙΣΙΩΝ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας