Αλεξανδρής: “Εντυπωσιακός ο ΠΑΟ”

Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Ρεάλ, έμεινε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Ρεάλ, έμεινε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Οπως τόνισε στον Sentra FM, οι πράσινοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και στο μεταξύ τους παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής:

Για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες στην Α1: «Πάντα υπήρχαν ευκαιρίες απλά φέτος πολλαπλασιάστηκε αυτή η σκέψη. Συνήθως προτιμούνται οι λύσεις που δίνουν αποτελέσματα. Να σας θυμίσω πως το είχαμε δοκιμάσει και στη Λάρισα όταν ήμουν προπονητής, παλιότερα δίχως να υπάρχει η ανάγκη».

Για τον Άρη: «Δε θα παίξουν οι ξένοι. Όταν ετοιμάσαμε την ομάδα εγώ έβλεπα μία από τις καλές ομάδες και που μπορούσε να είναι από τις εκπλήξεις, αλλά ετοιμάσαμε μία ομάδα και δεν είναι όλοι μαζί. Κάποιοι άνθρωποι μας υποσχεθήκαν πως οι Αμερικανοί που είναι ρούκις, σας ερασιτέχνες που είναι θα μπορούσαν να έρθουν τα δελτία τους. Παγιδευτήκαμε κατά κάποιο τρόπο,. Όταν η FIBA έβαλε απαγορευτικό λόγω χρεών από προηγούμενες διοικήσεις μας ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι. Θέλουμε έναν ακόμα παίκτη. Εξετάζουμε την περίπτωση του Νάντζφεϊ και ίσως κοιτάξουμε και άλλες περιπτώσεις και Ελλήνων παικτών».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Χάσαμε το παιχνίδι μέσα σε ένα τρίλεπτο. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε με 29-14. Μία διαφορά που έμεινε μέχρι το τέλος. Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε πολύ καλά».

Για την αντιμετώπιση του αγώνα από τον Παναθηναϊκό: «Βλέποντας άλλα παιχνίδια, νομίζεις πως θα το πάρεις εύκολα. Ειδικά οι ξένοι του δημιουργείτε αυτή η εντύπωση. Όπως το παιχνίδι με την Κηφισιά. Αλλά αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα της ομάδας μας. Υπάρχει αρκετή εμπειρία στον Παναθηναϊκό και τους υπόλοιπους παίκτες όπως ο Τσαρτσαρής που μας δημιούργησε προβλήματα. Αν δεν υπήρχε αυτός θα. τράκαραν στην άμυνά μας».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Δε μου άρεσε ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά όπως τον είδα κόντρα στη Ρεάλ με εντυπωσίασε. Είναι λογικά τα σκαμπανεβάσματα όταν έχεις 12 νέους παίκτες. Δε μπορεί να δεθεί γρήγορα η ομάδα ειδικά όταν δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της. Πρέπει να του δοθεί χρόνος ώστε να δεθεί μέσα από τα παιχνίδια. Οι ομάδες γίνονται ομάδες μόνο όταν παίξουν έναν σημαντικό αριθμό παιχνιδιών.»

Για τις απώλειες ανθρώπων της οικογένειας του Άρη: «Φεύγουν σημαντικά στελέχη της Αρειανής οικογένειας με μεγάλη προσφορά, θα μας λείψουν. Ο Παναγιώτης Σπύρου ήταν η παρέα του Πεταλίδη.»

Για τη δήλωση του Μπουτάρη αναφορικά με τις ομάδες στη Θεσσαλονίκη: «Δε μπορεί να γίνει με τίποτα. Δε μπορεί να συμβεί αυτό και δεν το θέλει και κανείς. Υπήρξε σαν σκέψη σε μια περίοδο που οι ομάδες διακρίνονταν σε συγκεκριμένα αθλήματα, το συζητούσαν. Κάθε τμήμα όμως έχει τη δική του ιστορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας