«Πράσινος» ο Μάικ Μπράμος

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ο Μάικ Μπράμος, όπως ανακοινώθηκε επισήμως.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ο Μάικ Μπράμος, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την «πράσινη» ΚΑΕ. Ο διεθνής γκαρντ είχε έρθει σε συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία αποφάσισε να ανακοινώσει την απόκτησή του, την Τρίτη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Ο Μάικ Μπράμος θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Το βιογραφικό του νεαρού γκαρντ: «Ο Μπράμος γεννήθηκε στις 27 Μαϊου 1987 στο Χάρπερ Γουντς του Μίτσιγκαν στις ΗΠΑ. Είναι 1.98 και μπορεί να αγωνιστεί ως shooting guard και small forward. Αγωνίστηκε στο Γυμνάσιο Grosse Pointe North και στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Το 2009 πήρε μέρος στο summer league των Ντιτρόιτ Πίστονς, για να κάνει στη συνέχεια το πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστεί στο Περιστέρι. Το 2010 συμφώνησε με την Γκραν Κανάρια, όπου και αγωνίστηκε την τελευταία διετία. Παράλληλα, χρίσθηκε διεθνής συμμετέχοντας με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωμπάσκετ 2011, ενώ και φέτος αγωνίζεται στο Προολυμπιακό Τουρνουά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.