Διαμαντίδης: Μάλλον θα είμαι και του χρόνου

Η απογοήτευση του Δημήτρη Διαμαντίδηδεν κρυβόταν, αλλά ανέφερε ότι πιθανότατα θα ξαναπρόσπαθήσει τη νέα σεζόν για να στεφθεί το «τριφύλλι» Πρωταθλητής Ελλάδος.

Η απογοήτευση του Δημήτρη Διαμαντίδηδεν κρυβόταν, αλλά ανέφερε ότι πιθανότατα θα ξαναπρόσπαθήσει τη νέα σεζόν για να στεφθεί το «τριφύλλι» Πρωταθλητής Ελλάδος.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει συνηθίσει να χάνει τίτλους και παρά την μεγάλη προσπάθεια των «πρασίνων», ούτε το Πρωτάθλημα Ελλάδος έφτασε στα χέρια τους. Αναφερόμενος στο αν θα συνεχίσει στην ομάδα είπε ότι «έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, οπότε μάλλον εδώ θα είμαι και πάλι» και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη».
Ερωτόμενος για το έγινε σήμερα, τόνισε ότι «νομίζω πως κάναμε το καλύτερο από τα τρία παιχνίδια που δώσαμε στο ΣΕΦ. Είχαμε περισσότερη συγκέντρωση, αλλά κάποια λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχισαν, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εύστοχοι σε κρίσιμα σουτ. Επιστρέψαμε δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά ήμασταν λίγο άτυχοι και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την αντεπίθεσή μας».
Τέλος -και μη δινοντας σημασία στα απαράδεκτα συνθήματα εναντίον του από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που έφταναν στην αίσθουσα Τύπου- έκανε έναν απολογισμό της φετινής σεζόν, λέγοντας: «Κατακτήσαμε το Κύπελλο, φτάσαμε στο Final4 της Ευρωλίγκας και να διεκδικούμε σε πέμπτο ματς το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.