Ανεβάζουν στροφές οι «πράσινοι»

Με την προπόνηση της Κυριακής να είναι πιο χαλαρή, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται να... ανεβάσει στροφές στη σημερινή (Δευτέρα, 2/4).

Με την προπόνηση της Κυριακής να είναι πιο χαλαρή, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται να… ανεβάσει στροφές στη σημερινή (Δευτέρα, 2/4).

Το -μέχρι στιγμής- κρισιμότερο φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού βρίσκεται εν όψει και ο Σέρβος τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του να είναι πανέτοιμοι για τον πέμπτο και τελευταίο προημιτελικό με τη Μακάμπι (4/5, ΟΑΚΑ), όπου θα κριθεί η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» όχι απλώς θα δουλέψουν σε κάποιες παραλλαγές των συστημάτων τους για να «παγιδεύσουν» σε αυτα τους Ισραηλινούς, αλλά θα ακούσουν και περαιτέρω αναλύσεις από το τεχνικό επιτελείο.

Εκείνο που χαροποιεί ιδιαίτερα τον «Ζοτς» είναι το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του είναι στη διάθεση του. Οι Περπέρογλου και Γιασικεβίτσιους ξεκίνησαν πιο χαλαρά χθες, λόγω του ότι ο πρώτος προερχόταν από μια ίωση και ο δεύτερος αισθανόταν τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις στο γόνατο. Σήμερα όμως, ο ρυθμός θα γίνει πιο εντατικός και γι’ αυτούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.