Λινάρδος: Για την αξιοπρέπεια μας…

Το Μαρούσι έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, αλλά ο Νίκος Λινάρδος κάλεσε τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Δράμα για την αξιοπρέπεια τους.

Το Μαρούσι έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, αλλά ο Νίκος Λινάρδος κάλεσε τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Δράμα για την αξιοπρέπεια τους.

Η ομάδα των βορείων προαστίων κοντράρεται με τον ΚΑΟΔ το Σάββατο (24/3, 16:00) για την 25ης αγωνιστική.
Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι περίμενε πως θα πήγαιναν στην Α2 και έκανε και μια αναδρομή στο παρελθόν της ομάδας, λέγοντας πως «είναι το προτελευταίο παιχνίδι  της ομάδας μας στην Α1 και όσο πλησιάζουμε στο τέλος, περνάνε, από  το μυαλό μου  όλες οι μεγάλες στιγμές που έχει προσφέρει το Μαρούσι από το 1998 που επέστρεψε στους μεγάλους. Από την άλλη, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο υποβιβασμός ήταν θέμα χρόνου από την στιγμή που δεν υπήρχαν οι δυνατότητες να στηριχθεί έστω και στοιχειωδώς η φετινή προσπάθεια. Με την  ίδια μαχητικότητα που παλέψαμε όλη  την σεζόν με την ίδια θέλουν ένα τελειώσουμε. Για την αξιοπρέπεια και του κλαμπ αλλα και όλων όσων έδωσαν τον καλύτερο  εαυτό τους για να μην την αφήσουν να διαλυθεί».

Δεμερτζής: Δεν αλλάζει κάτι για εμάς
Το γεγονός ότι η ομάδα από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2, δεν αλλάζει κάτι για τους παίκτες, όπως τόνισε ο Γιάννης Δεμερτζής. «Για μας δεν αλλάζει τίποτα. Στόχος μας παραμένει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, που ειδικά στην έδρα του δείχνει πιο δυνατός.Ελπιζουμε να βοηθήσουμε να γίνει  ένα ενδιαφέρον παιχνίδι», είπε ο παίκτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.