«Πράσινο» τρέξιμο και… κίνητρο κατά τον “Ζοτς”

Τρέχουν ακόμη οι «πράσινοι», καθώς επέστρεψαν από το Μιλάνο και βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ.

Τρέχουν ακόμη οι «πράσινοι». Δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν από το Μιλάνο, μετά τη «μεγάλη» νίκη τους επί της Αρμάνι για την πρεμιέρα του «ΤΟΡ 16» της Ευρωλίγκα, και βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να προετοιμαστούν για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς καταλαβαίνει ότι οι παίκτες του είναι κουρασμένοι, αλλά εξήγησε πως στο ματς με τους Δραμινούς πρέπει να βρουν κίνητρο και να δείξουν σεβασμό στον αντίπαλο τους, τον οποίο υποδέχονται στις 17:00 στο ΟΑΚΑ.

«Επιστρέψαμε σήμερα το μεσημέρι από την Ιταλία και θα πρέπει να άμεσα να αφήσουμε τον αγώνα με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο πίσω μας. Μετά από το ταξίδι, έχουμε την προπόνηση αυτή και θα πρέπει γρήγορα το μυαλό μας να εστιάσει στην αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας με τον ΚΑΟΔ. Χρειάζεται να παίξουμε καλά και να έχουμε κίνητρο. Ο ΚΑΟΔ έχει αλλάξει κάποιους παίκτες σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, είναι ομάδα που έχει κάνει καλά παιχνίδια και θα πρέπει να τη σεβαστούμε», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.
 
Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο Ρομέιν Σάτο. Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι συνεχείς υποχρεώσεις της ομάδας έχουν συνθέσει ένα δύσκολο σκηνικό.

«Γνωρίζαμε το πρόγραμμα, ξέραμε ότι μετά το ταξίδι μάς περιμένει προπόνηση και στη συνέχεια ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πραγματοποιήσαμε μία καλή εμφάνιση για την 1η αγωνιστική του TΟΡ 16, αλλά έχουμε την εμπειρία να γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα μας στο Μιλάνο και να εστιάσουμε στην αυριανή (21/1) αναμέτρηση για το πρωτάθλημα».

Ο Παναθηναίκός υποδέχεται τους Δραμινούς και ο Κεντροαφρικανούς φόργουορντ εξήγησε ότι «για εμάς είναι σημαντικό να αρχίσουμε δυνατά, να παρουσιαστούμε με κίνητρο στο παρκέ και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, έχοντας πάντα ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.