«Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στην Αρμάνι»

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στον πρώτο αγώνα της φάσης του Top-16 της Ευρωλίγκα και οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νικ Καλάθης ξεκαθάρισαν πως στην Ιταλία θα παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο.

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στον πρώτο αγώνα της φάσης του Top-16 της Ευρωλίγκα και οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νικ Καλάθης ξεκαθάρισαν πως στην Ιταλία θα παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο. Οι δύο γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης με δηλώσεις τους στην «Πράσινη»  ανέλυσαν το παιχνίδι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και τόνισαν πως θα διορθώσουν τα λάθη τους.

«Δεν ήμασταν σε καμία περίπτωση έτσι όπως θέλουμε να παρουσιαζόμαστε στους αγώνες μας. Ο Άρης είχε ενέργεια και πάλεψε για τη νίκη. Λίγο έλειψε να μας στοιχίσουν τα λάθη μας. Στο τέλος “κλειδιά” για εμάς ήταν κλεψίματα που κάναμε και η συγκέντρωσή μας. Πρέπει να αναλογιστούμε τι έγινε στο Αλεξάνδρειο και να βελτιωθούμε. Έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Αρμάνι» ήταν τα λόγια του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης ανέφερε: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Επίσης δεν σκοράραμε όπως το κάνουμε συνήθως και θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε αποτελεσματικότερα την μπάλα. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε εύκολα. Προφανώς ο Άρης διαθέτει καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο να περνά κανείς από την έδρα του. Έχουμε να μάθουμε πολλά από την εμφάνισή μας στον αγώνα με τον Άρη και να βελτιωθούμε, ώστε να μην έχουμε ανάλογη εικόνα στο παιχνίδι που έρχεται στο ξεκίνημα του Top-16 με την Αρμάνι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.