Ζντοβτς: «Η χαρά του προπονητή»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στη νίκη επί του Κολοσσού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούρι Ζντοβτς, χαρακτηρίζοντας το ματς «χαρά του προπονητή».

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στη νίκη επί του Κολοσσού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούρι Ζντοβτς, χαρακτηρίζοντας το ματς «χαρά του προπονητή». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ένωσης:

«Σήμερα παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Το ματς ήταν η χαρά του προπονητή. Όποιος παίκτης μπήκε στο παρκέ, μας έδωσε κάτι. Αυτό είναι πολύ καλό συναίσθημα. Στα τελευταία ματς ήμασταν άτυχοι και ήταν σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά σήμερα.

Θα ήθελα επίσης να πω ότι ήταν πολύ συγκινητική η βράβευση των παικτών της ομάδας του 1966, επειδή ήμουν παίκτης πριν από λίγα χρόνια, είναι σημαντικό που είδα τους παλαίμαχους παίκτες της ΑΕΚ και τους έδωσα συγχαρητήρια. Ελπίζω μια μέρα να φτάσουμε και εμείς στο Final4. Πρώτα στο Eurocup και μετά στην Ευρωλίγκα».

Για το εάν υπάρχει συμφωνία με τον Μάικλ Έρικ: «Δεν ξέρω ακόμα. Ίσως να μην υπογράψουμε και με κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε τον Έρικ, αλλά για κάποιους λόγους δεν ήθελε να υπογράψει. Συνέβησαν πολλά κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα που έχουμε. Έχω ολοκληρωμένο ρόστερ. Θα δούμε στο κοντινό μέλλον. Λόγω κανονισμών, αν θέλουμε παίκτη, θα πρέπει να τον φέρουμε πριν τα πλέι οφ. Είχαμε τραυματισμούς την περασμένη εβδομάδα. Τον Χέρστον και τον Μπράουν εκτός. Ειδικά ο Μπράουν, έπαιξε σήμερα, αλλά δεν έχει κάνει καλή προπόνηση τις τελευταίες μέρες. Όλο προκύπτουν τέτοια θέματα, που μας μπερδεύουν. Για αυτό δεν ξέρω».

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς από την πλευρά του τόνισε: «Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς. Όλοι έπαιξαν καλά από την αρχή. Είναι σημαντικό που βρήκαμε τη… φόρμα μας σαν ομάδα, ειδικά επειδή είχαμε χάσει πολλά ματς στα τελευταία σουτ. Ήταν κάτι το απίστευτο και είναι καλό που σπάσαμε αυτή τη… γκίνια. Έχουμε και άλλα ματς για να βελτιωθούμε σε άμυνα και επίθεση και να ξεκινήσουμε καλά στα πλέι οφ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.