Εμπειρία NBA για Αγγέλου!

Ξεχωριστές στιγμές στην προπονητική του καριέρα βιώνει ο τεχνικός του Άρη, με τη συμμετοχή του στο τεχνικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς, εν όψει του Summer League στο Λας Βέγκας

Μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα διδακτική εμπειρία βιώνει τις τελευταίες μέρες ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου με τη συμμετοχή του στο τεχνικό επιτελείο των Milwaukee Bucks, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας του NBA στο Summer League του Las Vegas.
Ο τεχνικός των “κίτρινων”, μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές που απαρτίζουν το επιτελείο της αμερικάνικης ομάδας, υπό την καθοδήγηση του head coach των «Ελαφιών», Mike Budenholzer, επέβλεψαν την προετοιμασία των παικτών. Οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν χθες (5/7) στις εγκαταστάσεις του Froedtert and Medical College and Medical College of Wisconsin Sports Science Center.
Εδώ και μερικές ώρες η αποστολή των Bucks βρίσκεται στο Λας Βέγκας, όπου σήμερα (6/7) αρχίζει το Summer League. Στο πρώτο της παιχνίδι, η ομάδα του Milwaukee θα αντιμετωπίσει στις 18:00 τοπική ώρα (τέσσερις τα ξημερώματα Σαββάτου 7/7, ώρα Ελλάδας) τους Detroit Pistons.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.