Κοιτάει μπροστά ο Καλάθης

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε το στόχο του, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επεσήμανε ο Νικ Καλάθης.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε το στόχο του, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επεσήμανε ο Νικ Καλάθης. Όσον αφορά στα πολλά λάθη που έκαναν οι «πράσινοι» εξήγησε ότι στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Πάντως, ο ίδιος αφήνει πίσω του το εν λόγω ματς και κοιτάει μπροστά, παρότι -αναφερόμενος στο ντέρμπι- τόνισε ότι ήταν «δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε καλά σε κάποια κομμάτια του, αλλά είχαμε και κάποιες στιγμές που τις αφήσαμε να περάσουν έτσι. Είναι μια καλή νίκη για μας και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό». Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και την εκπομπή «24 δευτερόλεπτα», ο γκαρντ του «τριφυλλιού» είπε…

-Σε είδαμε μερικές φορές να μην έχεις την ίδια αυτοπεποίθηση στα σουτ τριών πόντων. Έφταιγε το παιχνίδι στο Μπάμπεργκ;
 
«Όχι καθόλου.,  Αν είμαι ελεύθερος, είμαι ελεύθερος. Θα σουτάρω. Ίσως σήμερα να μπορούσα πράγματι να κάνω κάποια τέτοια σουτ, αλλά διάβασα σαν η άμυνα του Ολυμπιακού να με χρησιμοποιούσε και νομίζω ότι τελικά είχα καλύτερη συμπεριφορά».
 
-Πριν το παιχνίδι ίσως περιμένατε κάτι περισσότερο από 4 πόντους διαφορά.
 
«Όχι. Πρώτα θέλαμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι το βασικό θέμα. Ίσως μπορούσαμε να έχουμε και μεγαλύτερη διαφορά, αλλά τελικά είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη και που επιστρέψαμε στις νίκες».
 
-Ένιωσες διαφορετικά παίζοντας σε αυτό το παιχνίδι ή ήταν όπως σε όλες τις άλλες φορές.
 
«Ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα και πάντα είναι δύσκολο να παίζεις αντίπαλός του. Έπρεπε να μπούμε στο παιχνίδι με τη σωστή νοοτροπία. Είχαμε χάσει δυο παιχνίδια στη σειρά πριν από το μεταξύ μας και θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό».
 
-Ήταν δύσκολο αυτό το διάστημα με τους δύο χαμένους αγώνες σας;
 
«Όχι. Εννοώ. Ο.κ.. Χάσαμε. Νιώσαμε, όμως, ότι μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αυτά τα παιχνίδια. Ξέραμε ότι αν παίζαμε και με τον Ολυμπιακό όπως μπορούμε, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Αν δείξουμε καλύτερη συμπεριφορά στο τελείωμα των παιχνιδιών, νομίζω ότι θα είμαστε εντάξει».
 
-Τα λάθη σας ήταν 22.

 
«Προφανώς πολλά λάθη, ειδικά για ένα παιχνίδι. Είχαμε κάποια ανόητα, εγώ είχα δύο ανόητα, όχι κάτω από πίεση. Ηταν απλά δικά μας λάθη. Η μπάλα γλίστρησε ή κάτι τέτοιο. Είχαμε λίγο άγχος στην αρχή που φάνηκε σε κάποιους αιφνιδιασμούς. Στη συνέχεια νομίζω θα έχουμε καλύτερη συμπεριφορά».
 
-Οι 4 πόντοι της διαφοράς θα μετρήσουν στο μέλλον;
 
«Δε μπορούμε να το σκεφτούμε τώρα. Είναι πολύ μακρινό. Δεν ξέρω πόσους μήνες μετά θα ξαναπαίξουμε με τον Ολυμπιακό για να ανησυχούμε γι αυτό. Τώρα θα επικεντρωθούμε στην Ευρωλίγκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.