Καϊμακόγλου: «Να κερδίσουμε και στο ΣΕΦ»

Καμία σημασία δεν είχε για τον Κώστα Καϊμακόγλου η διαφορά που δεν κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως οι πράσινοι θα πάνε και στο ΣΕΦ για να κερδίσουν.

Καμία σημασία δεν είχε για τον Κώστα Καϊμακόγλου η διαφορά που δεν κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως οι πράσινοι θα πάνε και στο ΣΕΦ για να κερδίσουν.

«Μετά από δύο ανεπιτυχή παιχνίδι στην Ευρωλίγκα ξέραμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δυνατό ντέρμπι. Πάντα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολα. Το σημαντικό για μας είναι μόνο η νίκη. Δεν παίξαμε καλά, αυτό είναι βέβαιο. Όταν πήραμε διαφορά 10 πόντων, έπρεπε να την κάνουμε 15 και όχι να την αφήσουμε να πέσει στους 4. Το πλέον σημαντικό είναι όπως είπα ότι κερδίσαμε. Δεν κοιτάζουμε τη διαφορά. Όταν έρθει η ώρα να πάμε στο ΣΕΦ, θα πάμε για να κερδίσουμε και όχι για τη διαφορά. Εξάλλου η νίκη είναι νίκη είτε είναι με ένα πόντο είτε με είκοσι» δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ. 

Τέλος όσο για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν απείλησε τον Παναθηναϊκό είπε: «Δεν μπορείς να υποτιμήσεις έναν αντίπαλο σαν τον Ολυμπιακό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τι συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια και όταν αποκτάμε διαφορά 10 πόντων δεν μπορούμε να την αυξήσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, να κόψουμε τα νεκρά διαστήματα και να βελτιώσουμε τη διάρκεια στο παιχνίδι μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.