Σύγκρουση αιωνίων, part II

Σύγκρουση "αιωνίων", μέρος δεύτερον σήμερα (20/11), αυτή τη φορά στο μπάσκετ με το ραντεβού να έχει δοθεί στις 19:00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Σύγκρουση “αιωνίων”, μέρος δεύτερον σήμερα (20/11), αυτή τη φορά στο μπάσκετ με το ραντεβού να έχει δοθεί στις 19:00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Πρόκειται για την 95η αναμέτρηση των δυο ομάδων στην ιστορία της Α1, με τους γηπεδούχους να μετρούν 54 νίκες και 40 οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δυο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες με εμφαντικό τρόπο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι τα γνωστά των Κώστα Τσαρτσαρή και Στράτου Περπέρογλου, που είναι τραυματίες.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τους Δημήτρη Κατσίβελη και Μάρκο Κέσελ που έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς αναμένεται να εμπιστευτεί μία θέση στη δωδεκάδα στον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, που ήταν εξαιρετικός στον αγώνα με τους Γάλλους. 

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν χθες (19/11) την προετοιμασία τους παρουσία του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να εκφράσουν τη στήριξή τους στην ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.