Προχωράει για τον Χένρι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Πιέριεϊ Χένρι, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Πιέριεϊ Χένρι, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, τις προσεχείς ημέρες. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος αγωνίζονταν στην Τόφας Προύσα και δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη μετεγγραφή να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες. Ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με τον παίκτη, για να τον πείσει να μετακομίσει στην Ελλάδα, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρονται να έχουν εκδηλώσει επίσης οι Ζάλγκιρις και Γκραν Κανάρια. 

Ο Μπλατ έχει αποφασίσει να πάρει σε επτά ξένους ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική περίοδο και στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Στρέλνιεκς, Μιλουτίνοφ, Λε Ντέι και Γουίλιαμς-Γκος. Παράλληλα, οι Πειραιώτες εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, προκειμένου να υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές στο ρόστερ τους, τις οποίες θα προχωρήσουν αφού πρώτα κλείσουν τα ανοιχτά ζητήματα στο ρόστερ τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.