Μεσολόγγι – Λάρισα 79-77: Ο Χατζηνικόλας απέτρεψε την… “έξοδο” από την Basket League (hls)

H ισοβαθμία ευνοεί την Λάρισα στην "μάχη" της παραμονής.

To Μεσολόγγι, δια χειρός του «ήρωα» του, Γιαννούλη Χατζηνικόλα που ευστόχησε σε buzzer beater τρίποντο στα εννέα εκατοστά δευτερολέπτου, δεν έκανε… «έξοδο» από την Basket League, νικώντας (79-77) την Λάρισα, στο κλειστό του Αγρινίου και πήρε…παράταση επιβίωσης, ώστε να συνεχίσει να διεκδικεί την ανανέωση της πρώτης συμμετοχής του στην Α1 κατηγορία.

Η ισοβαθμία Μεσολογγίου-Λάρισας που διαμορφώθηκε στην βαθμολογία (5 νίκες-15 ήττες), δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, δεν ευνοεί την ομάδα του Καλαμπάκου, εφόσον διατηρηθεί στην λήξη της σεζόν.

Η Λάρισα είχε επικρατήσει με διαφορά 26 πόντων στον πρώτο γύρο και ήταν αδύνατον να υπερκαλυφθεί από το Μεσολόγγι, το οποίο μπορεί να κερδίσει την παραμονή του, αν σημειώσει μια νίκη περισσότερη από τους Θεσσαλούς, στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Η ροή του αγώνα και η έκβαση του σκορ, κυμάνθηκε ισορροπημένα από τις δυο ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και της μίας θέσης που οδηγεί στην Α2 κατηγορία. Το Μεσολόγγι ήταν καλύτερο στο 3ο δεκάλεπτο και διατήρησε το εύθραυστο προβάδισμα του, μέχρι το 36’, όταν και το αύξησε στους 10 πόντους (74-64), αλλά η Λάρισα δεν είχε πει την τελευταία λέξη της, αφού αν νικούσε θα οριστικοποίησε την παραμονή της. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 74-70, ο Λάνγκφορντ σημείωσε το 76-70, η «απάντηση» των Θεσσαλών ήρθε από το τρίποντο του Παπαδάκη (76-73 στα 52’’), τις δυο βολές του Γουόσοπ και το καλάθι του Ουάσιγκτον για το 76-77 στα 20’’. Ο Χατζηνικόλας, όμως, έγραψε τον νικηφόρο επίλογο για το Μεσολόγγι.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 35-35, 61-56,

Τα στατιστικά εδώ! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.