Χατζόπουλος: “Ο Κρμέντσικ και όλη η ποδοσφαιρική ομάδα βοήθησε την ΚΑΕ”

Ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε στη χρηματική βοήθεια που έδωσαν οι παίκτες του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως ο νεοφερμένος Μίκαελ Κρμέντσικ.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε στη χρηματική βοήθεια που έδωσαν οι παίκτες του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως ο νεοφερμένος Μίκαελ Κρμέντσικ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε εκτός από τον Τσέχο παίκτη και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει προσφέρει το λιθαράκι του, αλλά και ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” Πάμπλο Γκαρσία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis”: 

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τι βοήθεια τους: ” Δεχτήκαμε βοήθεια από όλον τον ΠΑΟΚ. Βιεϊρίνια, Γκαρσία, από όλους. Μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε αν θυμάμαι καλά 60-70 καταθέσεις. Μπήκαν στην αύξηση όλοι οι ποδοσφαιριστές, που δεν ήξεραν καν τι είναι μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όπως για παράδειγμα ο Κρμέντσικ. Τι δουλειά είχε αυτός να βοηθήσει; Και όμως βοήθησαν”.

Για τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσεις έως τώρα: “Χθες είχαμε πιάσει 363.374€, που σημαίνει ότι χρειάζονται άλλες περίπου 100.000 και κάτι για να φτάσουμε τον στόχο των 500.000€ που έχουμε θέσει και πιστεύω οι συνοπαδοί μου αυτό το τελευταίο διήμερο θα τρέξουν στις τράπεζες. Στην αρχή έλεγαν όλοι άντε να φτάσουμε 30, το πολύ 100 χιλιάδες. Αλλά οι συνοπαδοί μου απέδειξαν ότι όταν κάτι λειτουργεί καλά, είναι εκεί να το στηρίξουν”.

Πόσος κόσμος βοήθησε στην προσπάθεια: “Αυτήν τη στιγμή πρέπει να έχουμε ξεπεράσει τους 9.000 ανθρώπους που έβαλαν χρήματα. Έχουμε έναν άνθρωπο που βάζει κάθε μέρα, 19 και 26€. Κάθε μέρα, υποθέτω μέχρι και αύριο. Είναι πολλοί οπαδοί που έχουν κάνει καταθέσεις και αυτό αποδεικνύει ότι ο κόσμος πραγματικά από το υστέρημα του στηρίζει αυτήν την προσπάθεια”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.