Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο αντι-σταρ που έχει περάσει “θρύλους”!

Eνας πραγματικός... αντι-σταρ έχει καταφέρει μετά από μια μεγάλη διαδρομή στα ελληνικά γήπεδα, να αφήσει πίσω τους "θρύλους" του μπάσκετ στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας και να γράψει τη δική του ιστορία! Το όνομα του, Βασίλης Ξανθόπουλος! 

Ερώτηση προς μπασκετόφιλους: Ακούτε τη λέξη ασίστ. Ποιος παίκτης έρχεται κατευθείαν στο μυαλό σας από το ελληνικό πρωτάθλημα; Ο Σπανούλης; Σωστά. Ο Διαμαντίδης. Φυσικά! Ο Κορωνιός; Ε, βέβαια! Ο Καλάθης; Αλίμονο! Χμμμ, μάλλον κάποιον ξεχάσατε, γιατί ένας πραγματικός… αντι-σταρ έχει καταφέρει μετά από μια μεγάλη διαδρομή στα ελληνικά γήπεδα, να αφήσει πίσω τους “θρύλους” του μπάσκετ στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας και να γράψει τη δική του ιστορία! Το όνομα του, Βασίλης Ξανθόπουλος

Ο 36χρονος πλέον πλέι μέικερ που αγωνίζεται στον Κολοσσό Ρόδου, έχει πετύχει κάτι το απίθανο, καθώς βρίσκεται στο τοπ – 5 δύο all time στατιστικών κατηγοριών της A1/Basket League! 

Δεν απέκτησε ποτέ τη δόξα του Σπανούλη και του Διαμαντίδη, οι οποίοι είναι οι κορυφαίοι παίκτες σε ασίστ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο δεν είναι και μικρό πράγμα να βλέπουν την… πλάτη του ο Νικ Καλάθης, ο Άγγελος Κορωνιός, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Τζον Κόρφας, ο Νίκος Μπουντούρης και ο Νίκος Χατζής! 

Παράλληλα ο Ξανθόπουλος είναι και ο τέταρτος καλύτερος all time “κλέφτης” του ελληνικού πρωταθλήματος και πλησιάζει… επικίνδυνα τον τρίτο Γιώργο Σιγάλα, ενώ φέτος μπήκε και στο top 10 των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Α1/Basket League! 

Kαθόλου άσχημα για τον “εργάτη” Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος δεν έγινε ποτέ σταρ, αλλά κατάφερε να αφήσει το “σημάδι” του στο ελληνικό πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.