Παναθηναϊκός: Διαμαντίδης….for president!

Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει δεχτεί ανοιχτή πρόταση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ενεργοποιηθεί στα ''κοινά'' του συλλόγου. Μόνο που πλέον η πρόταση αφορά και συγκεκριμένη θέση. 

Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει δεχτεί ανοιχτή πρόταση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ενεργοποιηθεί στα ”κοινά” του συλλόγου. Μόνο που πλέον η πρόταση αφορά και συγκεκριμένη θέση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr με αφορμή τα γενέθλια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υπήρξε νεότερη τηλεφωνικη΄επικοινωνία. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου επανέλαβε στον Διαμαντίδη την επιθυμία του να ασχοληθεί με την ”επόμενη μέρα” του τμήματος μπάσκετ και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή τη φορά, του πρότεινε και τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ εφόσον αυτή μείνει κενή με την φημολογούμενη αποχώρηση του Μάνου Παπαδόπουλου. 

Μια αποχώρηση που αποδίδεται είτε σε κάποιες διαφωνίες σε θέματα αιχμής, είτε στην πρόταση που έχει δεχτεί ο Παπαδόπουλος από τη Ζενίτ. Ο Διαμαντίδης δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη στην πρόταση Γιαννακόπουλου και έδειξε διστακτικός στο να δώσει άμεσα μια απάντηση. 

Το θέμα Διαμαντίδη δεν σχετίζεται με μια άλλη φημολογούμενη αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έχει υποβάλει την παράιτηση του από τη θέση του υπεύθυνου ακαδημιών του συλλόγου που κρατάει την τελευταία τριετία. Η διοίκηση του συλλόγου και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατ΄ αρχήν δεν έχουν απαντήσει αν η παραίτηση θα γίνει αποδεκτή κάτι που θα συμβεί μάλλον μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.