Κ. Χαραλαμπίδης: «Η παρουσία μας εκτός έδρας υπολείπεται πολύ από την εντός»

Νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί του αποδυναμωμένου Ιωνικού με τον τεχνικό του "Δικεφάλου" να σχολιάζει την αναμέτρηση, τη διαφορά εικόνας σε εντός κι εκτός έδρας αγώνες, την ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα αλλά και τα των μεταγραφών

Στη διαφορά της εικόνας που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες εκτός έδρας και στο πώς αντιδρά σε ματς που κρίνονται στον … πόντο αναφέρθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθεια. Από την αρχή του παιχνιδιού το αντιμετώπισαμε σοβαρά. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκαιας. Γνωρίζετε ότι η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα αλλά πρέπει να πάμε σε αυτούς τους αγώνες και να τους αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Σ’ ότι έχει να κάνει με το «υψηλό» σκορ κι αν αυτό λειτουργεί εις βάρος της άμυνας πρόσθεσε: «Όταν σουτάρει με 10/16 τρίποντα στο ημίχρονο, δεν θέλω να βάλω χαλινάρι σε κάποια παιδιά. Έχουν το επιθετικό ένστικτο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, δεν θέλω να τους αφαιρέσω αυτό το ένστικτο αλλά θέλω να διαμορφώσουμε και τις συνθήκες αμυντικά».

Αναφορικά με τις αποτυχημένες απόπειρες νίκης σε ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες ανέφερε: «Οι δύο νίκες που κάναμε εκτός έδρας στο bcl ήταν κλειστά παιχνίδια, αυτό δεν το έχουμε στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι μεγάλο θέμα και προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Η παρουσία μας εκτός έδρας υπολείπεται πολύ από την εντός αλλά πιστεύω ότι από δω και πέρα θα αντιδράσουμε διαφορετικά».

Και τελείωσε σχολιάζοντας τη μεταγραφολογία γύρω από την ομάδα: «Δε θέλω να βιαστώ για κάτι. Είμαστε καιρό στην αγορά αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει τις επόμενες μέρες. Με το υπάρχον ροστερ θα ταξιδέψουμε στις Ιταλία. Οι σέντερ δεν είναι σε αφθονία όλη η Ευρώπη για σέντερ ψάχνει. Προσπαθούμε να δούμε τι χρειαζόμαστε και πως θα έρθουμε σε μια ισορροπία στο κομμάτι των περιφερειακών και των ψηλών. Γι αυτό προσπαθούμε για να βελτιώσουμε την εικόνα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.