Αποθέωση για τον Παναθηναϊκό στην Πορταριά (video)

Οι "πράσινοι" προετοιμάζονται στο Πήλιο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή που τους επιφυλάσσει καθημερινά ο κόσμος στις προπονήσεις.

Οι “πράσινοι” προετοιμάζονται στο Πήλιο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή που τους επιφυλάσσει καθημερινά ο κόσμος στις προπονήσεις.  

Ουέσλεϊ Τζόνσον:

”Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Ανυπομονώ να δω την ενέργεια που μας μετέφεραν σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το πάθος που έχουν θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για μένα και θα μου δώσει την επιπλέον ώθηση που χρειάζομαι”.

Τζίμερ Φριντέτ:

”Ήταν φοβερά, οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί. Είμαστε πάνω στα βουνά, τέσσερις ώρες μακριά από την Αθήνα και είχαμε ένα γεμάτο γήπεδο από φίλους του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά τους αυτή τη σεζόν. Η πρώτη επαφή ήταν φανταστική. Τους γνωρίσαμε, βγάλαμε φωτογραφίες, υπογράψαμε αυτόγραφα και περάσαμε ωραία”.

Τζέικομπ Ουάιλι:

”Ήταν φανταστικά. Ήρθαν στην προπόνηση μία μέρα πριν από το φιλικό. Είναι ωραίο να βλέπεις την στήριξή τους. Βγάλαμε φωτογραφίες με τα παιδιά και τους φιλάθλους και είναι πάντα ωραία να έχεις τη στήριξή τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.