Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε παράλληλη σύγκριση της αξιοποίησης της τεχνολογίας σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω των social media για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ και τις γενικότερες συνθήκες του αθλήματος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε παράλληλη σύγκριση ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και ο τομέας της διαιτησίας βρέθηκε στο επίκεντρο, υποστηρίζοντας ότι στο ποδόσφαιρο αξιοποιείται η τεχνολογία και τα σύγχρονα τεχνικά μέσα, με σκοπό τη διευκόλυνση και την υποστήριξη του έργου των διαιτητών, ενώ στο μπάσκετ υποστήριξε ότι υπάρχει ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, γράφοντας σχετικά: «Στο ποδόσφαιρο έχουν κάμερες στο κεφάλι του διαιτητή, στην μπάλα, στα δίχτυα, σε drone, έχουν VAR, super slow motion κλπ. Στο μπάσκετ έχουν Λιόλιο».

bf45ccfa f637 4c43 b649 62b477db0fad