Ο Παναθηναϊκός θέλει να βγάλει αντίδραση στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μύκονο για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος της Stoiximan GBL (19:00).

Οι «πράσινοι» καλούνται να διαχειριστούν την απογοήτευση από τον αποκλεισμό τους στα προημιτελικά της Euroleague από τη Βαλένθια και να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Πλέον, ο μοναδικός τους στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και εκεί στρέφεται η προσοχή του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του.

Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα μπαίνουν στην άκρη και η διοίκηση δεν ασχολείται με τα όσα γράφονται για τον Τούρκο κόουτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το 2027. Επίσης, ερωτηματικό παραμένει η διαχείριση του Τι Τζέι Σορτς από τον Αταμάν, καθώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Αμερικανό γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου με 19-5 νίκες και δυο εντός έδρας ήττες. Από την άλλη πλευρά, η Μύκονος είχε 9-15 νίκες και τερμάτισε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» μετρούν 42 νίκες σε 43 ματς προημιτελικών από το 2003 και μετά.