Μέξας: «Ο έλεγχος στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μέξας, μετά την ήττα του ΚΑΟΔ από τον Ολυμπιακό για την Basket League, στάθηκε στην ικανοποιητική απόδοση των παικτών του απέναντι στους «ερυθρόλευκους» παραδεχόμενος πώς ο έλεγχος του αγώνα άνηκε σ΄ αυτούς.

Ο Κώστας Μέξας, μετά την ήττα του ΚΑΟΔ από τον Ολυμπιακό για την Basket League, στάθηκε στην ικανοποιητική απόδοση των παικτών του απέναντι στους «ερυθρόλευκους» παραδεχόμενος πώς ο έλεγχος του αγώνα άνηκε σ΄ αυτούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική αμυντικά ομάδα, μια ομάδα που διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Μετά τις απουσίες των Σπανούλη και Σλούκα, γνωρίζαμε πως θα προσπαθούσαν ακόμη περισσότερο στην άμυνα και μέσω της άμυνας θα προσπαθούσαν να ανοίξουν τον ρυθμό και στην επίθεση. Εμείς μπήκαμε με δισταγμό στο ματς, ιδιαίτερα στην επίθεση. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ στο πρώτο δεκάλεπτο και ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς.

Στη συνέχεια ανεβάσαμε την αμυντική μας συγκέντρωση και συμπεριφορά. Ξέραμε όμως, πως αν δεν είχαμε την απαιτούμενη διάρκεια, ο Ολυμπιακός θα υπήρχαν στιγμές που θα μας “έπνιγε”, όπως και τελικά συνέβη. Θεωρώ, όμως, πως τα παιδιά πάλεψαν αρκετά. Το ότι παλέψαμε ως τα τελευταία δευτερόλεπτα σε άμυνα και επίθεση θεωρώ πως κάτι λέει για το χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Αυτά για το παιχνίδι, θέλω να ευχηθώ στον κόουτς και τον Ολυμπιακό, να επανέλθουν οι τραυματίες, να είναι υγιείς και να παίξουν όλοι μαζί για να καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους».

Ο Μαρκ Μισέλ, από τη μεριά των παικτών, σχολίασε: «Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια εξαιρετική αμυντική ομάδα, ομάδα με στόχο την Ευρωλίγκα, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και θεωρώ πως φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.